Νίκη σε ματς θρίλερ

ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ(3-4)

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2019 16:09

Σε εξ' αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας, η ΑΕΛ κέρδισε στα Γιάννενα την Προοδευτική Περάματος με σκορ 4-3.

Τα γκολ των «βυσσινί» σημείωσαν οι Ζντράβκοβιτς 24', Βασιλείου 44', 57' και Σρετένοβιτς 89'.

ΑΕΛ ( Βασίλης Πάνος): Αρζουμανίδου, Νεοφύτου, Αρκουλή, Σωτηριάδη, Τσιάρα, Κόντου, Σκωτεινιώτη Κ., Σρετένοβιτς, Βασιλείου, Ζντράβκοβιτς, Γιαμαλή.

Αγωνίστηκαν και οι Ακριβούλη, Σκοτεινιώτη Γ., Παυλοπούλου, Καπιτζίκα, ενώ στον πάγκο ήταν και οι Βλασιάδου, Κατσιάνα και Στυμονιάρη.

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αύριο και ώρα 15:00 στο στάδιο Αλκαζάρ, η ΑΕΛ σε εξ' αναβολής αγώνα λόγω των πρόσφατων χιονοπτώσεων στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής υποδέχεται τις Ελπίδες Καρδίτσας.

Οι «βυσσινί» καλούν τον κόσμο να ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα σε ακόμα έναν σημαντικό αγώνα που έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της.

* Τον αγώνα ορίστηκαν να διευθύνουν οι κ.κ. Στυλιανός Λεωνίδας, Κωνσταντίνος Σταφυλάς, Κωνσταντίνος Λεωνίδας (ΕΠΣ Τρικάλων), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Αντώνης Ζήλος (ΕΠΣ Λάρισας).

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες προχώρησε η ομάδα, αποκτώντας τις Αλεξάνδρα Γιαμαλή και Κυριακή Βασιλείου.

Η Γιαμαλή είναι 17 ετών μεσοεπιθετικός, διεθνής με την Εθνική κορασίδων και μέχρι πρότινος έπαιζε στις Ελπίδες Καρδίτσας, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει πολλές συμμετοχές στην Α’ Εθνική με τους ΠΑΟΚ, Άρη, Δράμα και Καρδίτσα.

Η Βασιλείου είναι από την Κύπρο, 21 ετών, αγωνίζεται σαν πλάγιο χαφ, έπαιζε στην Πανσερραϊκή και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και αυτή σε Άρη, Καρδίτσα και Δράμα ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Κύπρου.

Στον αντίποδα τώρα, από την ΑΕΛ αποχώρησαν οι Άννα Γαγάρα, Ντίνα Νέστορα και Μαρία Κόλτση με τη διοίκηση της ομάδας να τις ευχαριστεί για την προσφορά τους και να τις εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ιδιαίτερη αναφορά φυσικά θα πρέπει να γίνει στη διεθνή Άννα Γαγάρα, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην συνεχόμενα ανοδική πορεία της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια. Η ΑΕΛ τής εύχεται καλή συνέχεια σε ποδοσφαιρικό και σε επαγγελματικό τομέα.

Παράλληλα στις προπονήσεις έχουν επανέλθει οι διεθνής Βλασειάδου και Ρήγα με τον χρόνο επιστροφής τους και στις επίσημες υποχρεώσεις τους να λιγοστεύει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass