Ο Μανούχος διαιτητής στον αγώνα Λαμία - ΑΕΛ

ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2019 20:53

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2018-2019.

Ο 30χρονος ρέφερι, Βαγγέλης Μανούχος, ασφαλιστής στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Αργολίδας, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία, που θα γίνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:00 στο ΔΑΚ Λαμίας. Βοηθοί του ο Βασίλης Νικολακάκης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου και ο Μιχάλης Παπαδάκης επίσης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου. Τέταρτος θα είναι ο Χαράλαμπος Σωτηριάδης από την Ένωση Λασιθίου και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Σταθόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
Ο Νορβηγός Τόρε Χάνσεν επιλέχθηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, που θα γίνει την Κυριακή (24/2, 19:30), στο γήπεδο της Τούμπας. Ο 41χρονος ρέφερι είναι διεθνής από το 2013, αλλά δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα έμπειρος, καθώς στο βιογραφικό του υπάρχουν μόνο αγώνες προκριματικών γύρων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Βοηθοί διαιτητές θα είναι οι συμπατριώτες του Γιον Μίκαελ Κνούτσεν και Μόρτεν Γένσεν, και τέταρτος διαιτητής ο Μανώλης Σκουλάς.
Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί που θα «σφυρίξουν» στις αναμετρήσεις για την 22η αγωνιστική της Super League, είναι οι εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/2
16:00 Ξάνθη-Λεβαδειακός: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), 4ος : Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), παρ.: Λιόλιος(Λάρισας)
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: Κοτσάνης (Δράμας), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Μωυσιάδης (Ηπείρου), 4ος : Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), παρ.: Μπίκας (Χαλκιδικής)
19:30 ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης: Φωτιάδης (Καστοριάς), Σινιοράκης (Χανίων), Σίπκας (Σάμου), 4ος : Γκάμαρης (Αθηνών), παρ.: Αγαδάκος(Πειραιά)

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/2
15:00 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός: Κουμπαράκης (Θράκης), Ακρίβος (Αθηνών), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος : Κολύτας (Λασιθίου), παρ.: Φλώτσιος (Βοιωτίας)
19:00 Λαμία-ΑΕΛ: Μανούχος (Αργολίδας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), Παπαδάκης (Ηρακλείου), 4ος : Σωτηριάδης (Λασιθίου), παρ.: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
19:30 ΠΑΟΚ-Άρης: Χάνσεν (Νορβηγία), Κνούτσεν (Νορβηγία), Γένσεν (Νορβηγία), 4ος : Σκουλάς (Θεσσαλίας), παρ.: Φερνάντεζ(ΚΕΔ/ΕΠΟ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/2
17:15 Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Φωτιάς (Πέλλας), Ψαρρής (Ζακύνθου), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος : Μαλούτας (Ημαθίας), παρ.: Ταπραντζής(Αιτωλοακαρνανίας)
19:00 Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Παλαμιδάς (Λακωνίας), 4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας), παρ.: Γκαϊτατζής (Δράμας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass