Συνεχίζει το Μαυροβούνι στο κύπελλο της ΕΠΣΛ

ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Φ. 3-0

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2019 19:46

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Η ομάδα του Μαυροβουνίου επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων, με 3-0 απέναντι στην Αναγέννηση Φαρσάλων, η οποία αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις και ενδεκάδα ανάγκης, παίρνοντας την πρόκριση για τη συνέχεια του κυπέλλου της ΕΠΣΛ.


Το σκορ άνοιξε για το Μαυροβούνι στο 5’ ο Αρσένης, με φοβερή εκτέλεση φάουλ δέκα μέτρα έξω από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα του Ζάντζα.
Στο 8’ ο Βούκουτος από δεξιά θα σουτάρει, η μπάλα θα βρει το κάθετο δοκάρι κάνοντας το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.
Το 0-3 θα γίνει στο 90’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Αρβανιτοζήσης θα προσπαθήσει να διώξει την μπάλα στέλνοντάς τη στα δίχτυα της ομάδας του.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλες κλασικές ευκαιρίες να ανεβάσουν το σκορ, όμως άλλες απέκρουσε ο Ζάντζας και άλλες κατέληξαν άουτ, ενώ η Αναγέννηση Φαρσάλων φάνηκε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, όμως οι πολλές ελλείψεις δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη της λειτουργίας της ομάδας.
Τον αγώνα διηύθυνε χωρίς προβλήματα ο Κωνσταντίνος Στάικος, ο οποίος είχε συνεργάτες τούς Δημήτρη Κοτούμπα και Θωμά Πάλλα.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Ζάντζας, Δημουλάς, Μπανιάς, Αρβανιτοζήσης, Σακελλαρίου Κ., Πατσιούρας, Θεοχαρόπουλος, Χρ. Ζαγγανάς, Σαλής, Τσούλης, Καρακώστας (82’ Θέος)
Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Γιάννης Σιάρκος): Φούντας, Μπάγκας Δ., Σάπιος, Νότας, Σπανός (73’ Αρσ. Μπάγκας), Τριάντης (87’ Σιδέρης), Αρσένης,Β. Μπατζέλας, Τατσέλος (72’ Μαντζαφούλης), Ν. Μπατζέλας, Βούκουτος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass