Κατέθεσε ένσταση ο Απόλλων Λάρισας

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2019 22:22

Ο Απόλλων Λάρισας κατέθεσε χθες ένσταση, όπως είχε αναφέρει και η «Ε», κατά του κύρους του αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων, που τελείωσε ισόπαλος 2-2.

Επίσης και η Σπάρτη κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, όπου ηττήθηκε με σκορ 1-0.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Ένωσης Β’ Εθνικής: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

Την Παρασκευή 29/3/2019 και ώρα 16.00 τις ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων και Απόλλων Λάρισας, προκειμένου να συζητηθεί η από 13/3/2019 ένσταση που υπέβαλε η 2η από εσάς, κατά του κύρους του αγώνα με την 1η από εσάς που διεξήχθη την 10-3-2019, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Football League».

Αύριο Παρασκευή 15/3 θα συζητηθεί η ένσταση της Σπάρτης για τον αγώνα με τον Ηρακλή, ενώ η ομάδας της Πελοποννήσου κλήθηκε παράλληλα σε απολογία για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Μετά από ένα διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Απόλλωνα προπονήθηκαν χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Larissa Sports Center», ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Καραϊσκάκη, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Για το παιχνίδι αυτό ο τεχνικός Αριαν Μπελά δεν θα έχει στη διαθεσή του τον τιμωρημένο Λουκάο, ενώ επανέρχονται ο Καμπέρης με τον Σουλιώτη.

Για τον δεύτερο διευκρινίζεται πως τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του από τις επτά κίτρινες, θα την εκτίσει στον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 22ης ΗΜΕΡΑΣ

Τα παιχνίδια της 22ης ημέρας του πρωταθλήματος της Football League ορίστηκαν να διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:

ΣΑΒΒΑΤΟ (16/3)

15:00 ΑΟΧ-Κισσαμικός – Κέρκυρα: Δραγάτης, Καλλής (Ανατολικής Αττικής), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου), 4ος Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής), παρ. Χαράλαμπος Μοιραδωράκης (Πειραιά)

15:30 Τρίκαλα – Πλατανιάς: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Καμπερίδης (Καβάλας), Μωυσιάδης (Γρεβενών), 4ος Αγγελάκης (Μακεδονίας), παρ. Ιωάννης Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας)

ΚΥΡΙΑΚΗ (17/3)

15:00 ΝΠΣ Βόλος – Σπάρτη: Ματσούκας (Αιτ/νίας), Γούτας (Χαλκιδικής), Σκορδίλης (Κέρκυρας), 4ος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), παρ. Αντώνης Βαλιώτης (Λάρισας)

15:00 Ηρακλής – Αήττητος Σπάτων: Κολύτας (Λασιθίου), Έμπλιουκ, Κηλικιώτης (Ξάνθης), 4ος Τσοπουλίδης (Ξάνθης), παρ. Ιωάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας)

15:00 Απόλλων Λ. – Καραϊσκάκης: Πουλικίδης, Τσακίρης, Κουβαλάκης (Δράμας), 4ος Πανυτσίδης (Κοζάνης), παρ. Ιωάννης Τζίκας (Μακεδονίας)

15:00 Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας: Κατοίκος (Αθηνών), Αρμακόλας (Κυκλάδων), Τσιλίκας (Αιτ/νίας), 4ος Ζαμπαλάς (Ηπείρου), παρ. Νικόλαος Χρονόπουλος (Μεσσηνίας)

15:00 Απόλλων Πόντου – Αιγινιακός: Σιδηρόπουλος (Έβρου), Ψύλλος (Λέσβου), Κρυώνας (Σερρών), 4ος Καραντώνης (Ημαθίας), παρ. Ιωακείμ Ευθυμιάδης (Δράμας)

17:00 Εργοτέλης – Ηρόδοτος: Τσαγκαράκης (Χανίων), Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Κομισοπούλου (Χανίων), 4ος Σωτηριάδης (Λασιθίου), παρ. Ανδρέας Καραφύλλης (Αχαΐας).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass