Στη Δράμα ο αγώνας της Μικτής Κ16 της ΕΠΣΛ

Θα διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη - Προπονήσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2019 19:12

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι Μικτής Κ16 της ΕΠΣΛ με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Έβρου στο πλαίσιο της 3ης φάσης των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων άρχισε.

Το παιχνίδι έχει οριστεί για μεθαύριο Τετάρτη και θα διεξαχθεί (εκτός απροόπτου) στο Ενωσιακό γήπεδο της Δράμας. Σε ό,τι αφορά στον αγώνα της Μικτής Κ14 της ΕΠΣΛ με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας που ορίστηκε για τις 27 του μηνός θα διεξαχθεί στα Γρεβενά.
Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα από την ΕΠΟ τα γήπεδα και οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι Μικτές της ΕΠΣΛ. Συγκεκριμένα η Κ14 θα προπονηθεί στις 14:45 στο «Αthletic Ηall», ενώ η Κ16 στις 16:00 στο γήπεδο Γιάννουλης. Από τους Ενωσιακούς προπονητές κ. Δ. Τσέτσιλα-Ν. Φώλλα κλήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Κ-14: Νικολακούλης, Αντωνόπουλος, Γκίτσας, Νινίκας, Ασίκογλου, Πίνακας, Μπόρος, Μπαγιώτας, Γούλας (ΑΕΛ), Φώλιας, Αρσένης, Αρσενίδης, Λάζος (Νίκη Μιχαήλ), Κων/νου, Νότας (Αστραπή Ν.Π.), Γαρυφάλλου (Απόλλων Λάρ.), Μπαλαμώτης (Ηρακλής Λάρ.), Ιορδανίδης (Λαρισαϊκός), Κανιούρας (Αβέρωφ), Γκόλτσιος (Μπαράζ Πηνειός), Χατζής (Πελασγιώτιδα), Φετάου (Αμπελωνιακος).
Κ-16: Πατέτσιος (Λαρισαϊκός), Γκατζιούρας, Ζαμπέτας (Σμόλικας), Καραγκιόζης, Γκαντούνας (Π.Ο.Ε), Καραγιάννης (Οικονόμος), Ζάρας, Ριζόπουλος, Αθανασιάς (Ηρακλής Λάρ.), Μπάγκας, Θεοχάρης, Μπουλασίκης, Μπενεχούτσος (Ατρόμητοι Θύελλα), Ζησούλης, Πράπας, Μητάκος, Κατσίκας (Αστραπή Ν.Π.), Ντέκας (Αβέρωφ), Τσιγγάνης (Πελασγιώτιδα), Πετσούλας, Τσούπρος, Γκαλμπογκίνης (Ερασ. ΑΕΛ), Καρέλας (Γιάννουλη) Βλησαρούλης (Απόλλων Λάρ.).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass