Με Λουκάο στη Δράμα ο Απόλλων Λάρισας

ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2019 22:52

Με τον Λουκάο στην ενδεκάδα ο οποίος επανέρχεται καθώς εξέτισε την ποινή του, θα αγωνιστεί την Κυριακή στη Δράμα ο Απόλλων Λάρισας, κόντρα στη Δόξα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Παιχνίδι στο οποίο οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να δείξουν πως η ήττα από τον Καραϊσκάκη, ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Η λαρισινή ομάδα που βρίσκεται σταθερά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα ανεξάρτητα του ότι στους αγώνες με Σπάτα και Καραϊσκάκη πήρε μόλις έναν βαθμό, θέλει να διατηρηθεί εκεί όπου βρίσκεται και για να γίνει αυτό χρειάζεται να κερδίσει τον αντίπαλό της, κάτι που σίγουρα θεωρείται πολύ δύσκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Δράμας προέρχεται από ισοπαλία που απέσπασε στην Πάτρα από την Παναχαϊκή και από την πλευρά του θέλει τους τρεις βαθμούς για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση. Εκτός πλάνων είναι ο Λούκας Ράμος και ο Σουλιώτης που θα εκτίσουν τις ποινές τους, όπως και ο Γαρυφαλόπουλος, ο οποίος από την περασμένη Δευτέρα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Σήμερα θα γίνει μια προπόνηση το πρωί και αύριο η αποστολή που θα συγκροτηθεί από τον Άριαν Μπελά θα αναχωρήσει για τη μακεδονική πόλη. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Φιλιππούπολη, Απόλλων Λάρισας και Δόξα Δράμας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0.

ΕΜΒΟΛΙΜΗ Η 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Οι ομάδες της Football League καλούνται την ερχόμενη Τετάρτη 27 Μαρτίου να αγωνιστούν στην 24η εμβόλιμη αγωνιστική, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω αναμετρήσεις: 15:00 Πλατανιάς - Σπάρτη 15:00 Αήττητος Σπάτων - ΑΕ Καραϊσκάκης 15:00 ΝΠΣ Βόλος - Ηρόδοτος 15:00 Τρίκαλα - Κέρκυρα 15:00 Απόλλων Λ. - Απόλλων Πόντου (ΕΡΤ3) 15:00 Εργοτέλης - Αιγινιακός 15:00 Παναχαϊκή - ΑΟΧ/Κισσαμικός

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ

15:00 Ηρακλής - Δόξας Δράμας (ΕΡΤ3)

ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗ ΓΛΑΥΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Αύριο εν τω μεταξύ και ώρα 15:30 στο γήπεδο της Γλαύκης, για τη 14η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Football League, η ομάδα Νέων του Απόλλωνα Λάρισας θα αντιμετωπίσει τον Καραϊσκάκη. Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Λαρισαίοι διαιτητές Θωμάς Μπουροζίκας, Γεώργιος Πατέτσος, Δημήτριος Κοτούμπας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γεώργιος Παγωνόπουλος (Θεσσαλίας).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass