Σήμερα η απόφαση για το ντέρμπι των αιωνίων

ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ Η ΑΕΛ ΑΠΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2019 15:56

Σήμερα αναμένεται η απόφαση του αθλητικού δικαστή της Super League για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό που διεκόπη.

Οι «πράσινοι» απολογήθηκαν και παράλληλα υποστήριξαν την ένστασή τους κατά του φύλλου αγώνα, ζητώντας την επανέναρξη του ντέρμπι από το σημείο της διακοπής, ενώ το «παρών» στην εκδίκαση της υπόθεσης έδωσε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, εκφράζοντας τις δικές της θέσεις.
Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες ΠΑΕ που είχαν κληθεί σε απολογία, για τις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 22.500 ευρώ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ενώ στους γηπεδούχους επιβλήθηκε πρόστιμο 6.000 ευρώ. Επίσης τιμωρήθηκαν με 4.000 ευρώ η ΠΑΕ Ατρόμητος (για τον αγώνα με την ΑΕΚ) και με 5.000 ευρώ η ΠΑΕ ΟΦΗ (για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό), ενώ αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Πανιωνίου, για την αναμέτρηση με την Ξάνθη.
Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΛ απαλλάχθηκε από την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, καθώς εξόφλησε τη σχετική οφειλή. Η δίωξη υπήρξε γιατί η ΑΕΛ καθυστέρησε να πληρώσει τα πρόστιμα για τις κίτρινες κάρτες ύψους 10.238 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass