Τέλος η σεζόν για τον Μπαργκάν

ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2019 22:22

Πρόωρο τέλος είχε η σεζόν για τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΛ Κενάν Μπαργκάν αφού ο τραυματισμός του στο πόδι στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αποδείχθηκε στη μαγνητική τομογραφία ιδιαίτερα σοβαρός με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.


Ο ίδιος μάλιστα μιλώντας στην «Ε» χθες είπε ότι θα ήθελε να βοηθήσει και αισθάνεται άσχημα που τραυματίστηκε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Μάλιστα όταν τον συναντήσαμε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έμοιαζε σαν «θηρίο στο κλουβί» και έζησε κάθε στιγμή του αγώνα με ιδιαίτερη ένταση στη σουίτα του διοικητικού της ομάδας Ζήση Ντελόπουλου ενώ στο τέλος είπε χαριτολογώντας ότι αν έπαιζε εκείνος η ομάδα θα κέρδιζε πιο εύκολα.
Ο Μπαργκάν μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και δεχόταν πειράγματα για τη νέα μόδα παντελονιού που λανσάρει (προερχόμενη από Αμερική όπως έλεγε) και μας είπε: «Το παιχνίδι αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν το πιο κρίσιμο της αγωνιστικής περιόδου. Μετά τη νίκη που πετύχαμε πιστεύω ότι θέλουμε δύο ή τρεις βαθμούς για να σωθούμε οριστικά. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στους τελευταίους αγώνες γι’ αυτό πιστεύω ότι η νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης τη χρονική στιγμή που ήρθε ήταν η νίκη της χρονιάς».
*Πιστεύεις ότι θα σωθεί τελικά η ΑΕΛ;
«Ναι, έχουμε καλή ομάδα και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε για να μην ασχοληθούμε με την αναδιάρθρωση».
*Από την παραμονή σου στη Λάρισα είσαι ευχαριστημένος;
«Ναι είμαι και δεν το κρύβω ότι συζητάω με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια για την επέκταση του συμβολαίου μου».
Τότε τον φώναξε ο διοικητικός Ζήσης Ντελόπουλος και του πρότεινε να δώσουν τα χέρια για την ανανέωση του συμβολαίου του παρουσία δημοσιογράφου για να μην υπάρχει διάψευση...
Ο Μπαργκάν που έχει γεννηθεί στην Καβάλα και μεγάλωσε στην Ξάνθη είναι αυτή τη στιγμή 31 χρονών και έπαιξε φέτος με την ΑΕΛ 19 παιχνίδια έχοντας δύο ασίστ και πετυχαίνοντας ένα τέρμα. Ήρθε στη Λάρισα στις 11 Σεπτεμβρίου 2018 και φιλοδοξία του είναι να μείνει για αρκετά χρόνια γιατί όπως μας λέει του αρέσει το ενδιαφέρον του κόσμου για την ομάδα και το έχει διαπιστώσει ιδιαίτερα στη συνοικία που μένει (Αμπελόκηποι) που όταν τον συναντούν όλοι θέλουν να μαθαίνουν τα νέα της ομάδας.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass