Επιβεβλημένη η επιστροφή στις νίκες για τον Ερμή Αγιάς

* Ι. ΛΙΒΑΝΟΣ: «ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» * ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΤΣΙΑΜΠΑΛΗΣ, ΤΣΟΥΜΑΣ * ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ Ο ΝΤΑΛΟΣ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2019 22:40

Η επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα του Ερμή Αγιάς που στα δύο τελευταία παιχνίδια μετρά ισάριθμα αρνητικά αποτελέσματα.

Φυσικά οι δύο τελευταίες ήττες του Ιπποκράτη, σε συνάρτηση τη νίκη του Αμύντα μέσα στην έδρα του Διαγόρα την περασμένη εβδομάδα, διατήρησαν τα προσχήματα και κράτησαν τη διαφορά των δύο βαθμών που έχει ο Ερμής από τον 4ο του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο τέτοια «δώρα» δεν θα γίνονται κάθε Σάββατο. Επομένως η νίκη στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι (17:00, κλ. Νεάπολης) είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη για την ομάδα του Γιάννη Λίβανου, δεδομένης της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Η προετοιμασία του Ερμή ολοκληρώνεται χωρίς σημαντικά προβλήματα κι αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τους «κυανόλευκους» που ειδικά την προηγούμενη εβδομάδα είχαν να λύσουν μία δύσκολη εξίσωση λόγω των πολλών απουσιών. Στις προπονήσεις επέστρεψαν και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν αύριο ο φυσικός ηγέτης του Ερμή Νέστορας Κόμματος, καθώς και οι Τσιαμπαλής, Τσούμας που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ωστόσο εκτός αγωνιστικής δράσης για προληπτικούς κυρίως λόγους θα μείνει για ένα ακόμα Σάββατο ο Νταλός που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο (εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ηρακλή που ακολουθεί). Πανέτοιμος δηλώνει και ο Ζιβάνοβιτς, ο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε για 20 περίπου λεπτά καθώς δεν είχε ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. «Έχουμε μία διαφορά ασφαλείας, ωστόσο θέλουμε να πάρουμε και τα τρία εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με το Μαρούσι και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στα εκτός έδρας παιχνίδια» σχολίασε ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς, Γιάννη Λίβανος και πρόσθεσε: «Κάθε αγωνιστική είναι εντελώς διαφορετική υπό την έννοια ότι ανάλογα με τα αποτελέσματα που έρχονται αλλάζουν τα δεδομένα και οι συσχετισμοί. Γι' αυτό βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για μας το ματς με το Μαρούσι είναι πολύ σημαντικό και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε». Ο Γιάννης Λίβανος αναφέρθηκε και στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει δικαιολογία. «Δεν θεωρώ ότι υπάρχει καμία δικαιολογία για τις δύο ήττες που κάναμε με Καρδίτσα και Κόροιβο. Θεωρώ ότι έχουμε πιο ποιοτική ομάδα και ότι εύκολα ή δύσκολα έπρεπε να κερδίσουμε. Σίγουρα μας επηρέασαν οι απουσίες, κυρίως όμως αυτό αφορούσε στην προετοιμασία της ομάδας. Αυτήν την εβδομάδα με την επιστροφή των παικτών που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, οι προπονήσεις έγιναν χωρίς εμπόδια και πιστεύω ότι είμαστε πανέτοιμοι να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και να κερδίσουμε στο ματς με το Μαρούσι, που επαναλαμβάνω έχει ιδιαίτερη σημασία για μας».

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ Α2 Ο ΝΕΣΤ. ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Σταθερά στους κορυφαίους ριμπάουντερ της Α2 Εθνικής φιγουράρει ο Νέστορας Κόμματος. Ο φυσικός ηγέτης του Ερμή Αγιάς βρίσκεται στην τρίτη θέση στον πίνακα των ριμπάουντ με 180 συνολικά (και παρά το γεγονός ότι έχει απουσιάσει από παιχνίδια). Αναλυτικά μετά από 24 αγωνιστικές η πρώτη πεντάδα στον πίνακα των ριμπάουντ έχει διαμορφωθεί ως εξής: Ρατκάουσκας (Ηρακλής) 227, Παπανικολάου (Ψυχικό) 201, Κόμματος (Ερμής Αγιάς) 180, Χείλαρης (Κόροιβος) 177, Χαρίσης (Ιπποκράτης) 167.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass