Αθωώθηκαν ΟΦΗ και Αιγινιακός

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2019 19:22

Ο ΟΦΗ αθωώθηκε στην εκδίκαση της έφεσής του για την ποινή του υποβιβασμού, που του είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό για χειραγώγηση του αγώνα της Football League με τον Αιγινιακό.

Το δευτεροβάθμιο όργανο ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αθωώθηκαν.
«Απορρίπτεται ως απαράδεκτη η παρέμβαση του Απόλλωνα Σμύρνης. Εξαφανίζει την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Αποφαίνεται ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ΠΑΕ Αιγινιακός, Τσάλος, Νώπας, Μαχαιρίδης, Βασ. Λιόλιος, Αθ. Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, δεν τέλεσαν τα πειθαρχικά παραπτώματα των συγκεκριμένων άρθρων του κώδικα δεοντολογίας» αναφέρει μεταξύ άλλων το σκεπτικό της απόφασης.
Η επιτροπή δεοντολογίας είχε ανακοινώσει τον υποβιβασμό των δύο ομάδων κατά μία κατηγορία, πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ τους είχε επιβληθεί επίσης και ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, καθώς και πρόστιμο 300.000 ευρώ. Στον τότε πρόεδρο του ΟΦΗ, Φώτη Τσάλο, είχε επιβληθεί πρόστιμο 60.000 ευρώ και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο εφ’ όρου ζωής, αλλά και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ’ όρου ζωής. Ανάλογη ήταν και η τιμωρία προς τον πρόεδρο του Αιγινιακού, Νώπα. Επίσης αθωώθηκαν και οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού, Λιόλιος, Τόλιος και Γιαζιτζόγλου, που τους είχε επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το άθλημα για τα επόμενα 10 χρόνια και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass