Πανέτοιμος ο Ερμής για το ματς με τον Απόλλωνα

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ» ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (17:00)

Δημοσίευση: 19 Απρ 2019 15:38
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ» ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (17:00) ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ» ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (17:00)

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Ερμή Αγιάς ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας (17:00, κλ. Νεάπολης).

Με εξαίρεση τον μόνιμο τις τελευταίες ημέρες απόντα Δημήτρη Νταλό οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του τεχνικού Γιάννη Λίβανου και δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και να κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου τους, πριν την επικίνδυνη έξοδο στην Κω. Ο Ερμής θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα (το αυριανό είναι το πρώτο από τα δύο «εντός των τειχών» ματς που θα δώσει η ομάδα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της Α2 Εθνικής) στην προσπάθειά της να «κλειδώσει» και μαθηματικά την 3η θέση ενόψει των πλέι οφ. Οι «κυανόλευκοι» χρειάζονται δύο νίκες για να φτάσουν εκεί που θέλουν και το αυριανό παιχνίδι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. «Παίζουμε με μία ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και αν μη τι άλλο η βαριά φανέλα έχει πάντα τη σημασία της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μας κέρδισε στον α’ γύρο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λίβανος και πρόσθεσε: «Εκτός έδρας η ομάδα της Πάτρας δεν είναι τόσο δυνατή όσο μέσα στην έδρα της, ωστόσο εάν την υποτιμήσουμε, επειδή έχει έμπειρους παίκτες, μπορεί να κάνει ζημιά. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί όπως στο ματς με το Μαρούσι, να τρέξουμε σε όλο το γήπεδο και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Εδώ που φτάσαμε η νίκη έστω και με μισό πόντο μετράει» κατέληξε ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες θα παρακολουθήσουν βίντεο, αναλύοντας το παιχνίδι του αντιπάλου τους.

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΕΡΜΗΣ

Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Ιπποκράτης - Ερμής Αγιάς, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στις 24/4, αντί 17:00 θα διεξαχθεί στις 15.00.

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε χθες η αυλαία της 27ης αγωνιστικής στην Α2 Ανδρών στο μπάσκετ, ο Ηρακλής δεν συνάντησε αντίσταση από τον Ιπποκράτη Κω στο Ιβανώφειο, φτάνοντας άνετα στο τελικό 80-51. Το υπόλοιπο πρόγραμμα και οι διαιτητές (20/4, 17:00): Πευκοχώρι-Καρδίτσα: Πουρσανίδης Κ.-Ταρενίδης Κ.-Θεοδώρου (Μήτσιου) Καστοριά-Μαρούσι: Σταματόπουλος - Ξέρας - Κοϊμοτζόγλου (Πλεξίδας) Ερμής Αγιάς - Απόλλων Π.: Ταρενίδης Στ.- Τζίμα - Τσιρτσιμάλης (Βαρνάς) Χαρ. Τρικούπης - Ψυχικό (15.00): Κατραχούρας - Κωνσταντινίδου -Τσακαλογιάννης (Πατσαντζόπουλος) Ιωνικός Ν.- Εθνικός: Παπαθανασίου-Ορφανός Ιορδ.-Κονταράτος (Άκελ) Καβάλα - Αμύντας: Τζαφλέρης - Ευφραιμίδης - Σιμητόπουλος (Μπρίγκος) Κόροιβος-Διαγόρας Δρ.: Αναστόπουλος Αντ.- Καλογερόπουλος Λ.-Ζαχαρής (Θεοδοσόπουλος)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ιωνικός Ν. 49

-------------------------------------------------------------------

Ηρακλής 49

Ερμής Αγιάς 43

Χαρ. Τρικούπης 41

Διαγόρας Δρ. 41

------------------------------------------------------------------- Ιπποκράτης 41

Καρδίτσα 40

Καστοριά 40

Αμύντας 40

Ψυχικό 39

-------------------------------------------------------------------

Απόλλων Π. 36

Κόροιβος 36

Μαρούσι 36

Πευκοχώρι 35

-------------------------------------------------------------------

Καβάλα 34 Εθνικός 27

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass