Εν αναμονή της απόφασης για τα Σπάτα

Στον Απόλλωνα Λάρισας, που αισιοδοξεί να πάει στα μπαράζ * Στις 15.30 συγκέντρωση των παικτών στη Φιλιππούπολη

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2019 15:00

Την απόφαση της έφεσης για τον αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων περιμένουν στον Απόλλωνα Λάρισας, που ζήτησαν να κατακυρωθεί υπέρ τους με 3-0 ο αγώνας για τον 2ο γύρο της Football League μετά και την αποβολή της ομάδας των Σπάτων.

Οι «κυανόλευκοι» είχαν αποσπάσει ισοπαλία 2-2 στα Σπάτα και ζητούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να βρεθούν εκείνοι στη 2η θέση και να αγωνιστούν στα μπαράζ ανόδου με τον ΟΦΗ, αντί του Πλατανιά που κατετάγη 2ος στη Football League.

Ο Απόλλωνας ως γνωστόν τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την ομάδα των Χανίων, μετά την αφαίρεση των τριών βαθμών, ποινή που επιβλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, επειδή δεν πέρασε τη διαδικασία της επιτήρησης.

Αυτή τη φορά οι υπεύθυνοι της λαρισινής ομάδας που υποστήριξαν πως έχουν 100% δίκιο στην περίπτωση με τα Σπάτα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, ευελπιστούν πως οι περισσότερες πιθανότητες είναι με το μέρος τους για να κερδίσουν την έφεση.

Γι' αυτό τον λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς κάλεσε παίκτες και τεχνική ηγεσία να βρίσκονται, σήμερα στις 3.30 μ.μ., στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, καθώς πληροφορίες από την Αθήνα κάνουν λόγο πως μέχρι τις 2 το μεσημέρι θα γίνει γνωστή η απόφαση της έφεσης, που εκδικάστηκε στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Αν είναι υπέρ του Απόλλωνα τότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία από σήμερα για τα διπλά παιχνίδια με τον ΟΦΗ και θα οριστούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, ενώ αν απορριφθεί η έφεση τότε θα αρχίσει ο σχεδιασμός για την καινούρια αγωνιστική περίοδο.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass