Αύριο ο Πέτριτς στη Λάρισα

Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΘΑ ΔΕΙ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2019 22:02

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Αύριο το μεσημέρι αναμένεται στη Λάρισα ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Γκόρνταν Πέτριτς, ο οποίος είναι ο διάδοχος του Τζιανλούκα Φέστα στην τεχνική της ηγεσία και συμφώνησε για δύο χρόνια με τους «βυσσινί».
Ο κ. Πέτριτς θα έχει μια σειρά επαφών με τους κ. Λαυδαριά, Φουσέκη, Παναγούλη και το ιατρικό τιμ και θα επιθεωρήσει το προπονητικό κέντρο των Δένδρων, ενώ πιθανότατα θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση από τον πρόεδρο Σωτήρη Μάρκου, εφόσον ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας δεν μπορέσει να παρευρεθεί, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Μαζί του ο Σέρβος τεχνικός θα έχει και έναν συνεργάτη της επιλογής του, το όνομα του οποίου θα γίνει γνωστό αύριο με τον ερχομό του στη θεσσαλική πρωτεύουσα.


Η διοίκηση της ΑΕΛ ζήτησε να παραμείνουν ως συνεργάτες του όλοι οι υπάρχοντες στο προπονητικό τιμ, τηρώντας την πολιτική της διατηρήσεως του οικογενειακού κλίματος στα αποδυτήρια.
ΚΟΥΓΙΑΣ ΥΠΕΡ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ
Με δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια της ΑΕΛ θα εκδικαστεί η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της ΕΠΟ και της Superleague, με τον γνωστό ποινικολόγο να ανακοινώνει την απόφασή του να υποστηρίξει την υπόθεση των Ιωαννίνων.
Ο κ. Κούγιας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δέχτηκε την πρόταση του κ. Χριστοβασίλη για να υποστηρίξει με τη δικηγόρο του ΠΑΣ κα Χρύσα Σεβαστοπούλου την προσφυγή, σε ένα πολύ δύσκολο θέμα, το οποίο αφορά στην αγωνιστική επιβίωση του ΠΑΣ Γιάννινα και δέχτηκε για λόγους συναισθηματικούς, αφού, όπως τονίζει, είχε βοηθήσει επί 4 χρόνια να αναγεννηθεί η ομάδα οικονομικά(υπήρχαν χρέη 14.000.000. ευρώ) και αγωνιστικά (σ.σ. κατέκτησε 2 φορές την 5η θέση του πρωταθλήματος και αγωνίστηκε στην Ευρώπη).
Αλλωστε εξαρχής ήταν κατά της αναδιαρθρώσεως των πρωταθλημάτων για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, ενώ ο ίδιος και η ΑΕΛ είχαν εισηγηθεί στον κ. Βασιλειάδη συγκεκριμένο σχέδιο.
Το έργο πάντως των δυο είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού στη Βουλή και μάλιστα με αυξημένη πλειοψηφία υπερψηφίστηκε η τροπολογία Βασιλειάδη, αλλά οι νομικές προβλέψεις του ΚΑΠ είναι υπέρ των απόψεων της προσφυγής του ΠΑΣ.

pinakas
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Κ-18 Ο ΠΙΝΑΚΑΣ
Στην Εθνική ομάδα Κ-18 κλήθηκε για προπονήσεις ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Δημήτριος Πινακάς, ο οποίος είναι έτοιμος να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δίνεται. O ποδοσφαιριστής ήδη βρίσκεται από χθες στην Αθήνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από σήμερα και για λίγες ημέρες ο νεαρός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μας Δημήτριος Πινακάς θα βρίσκεται στην Αθήνα για προπονήσεις με την Εθνική ομάδα Κ-18».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass