Έκλεισε το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ

*ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΑΥΔΑΡΙΑ *ΕΞΙ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η «ΠΡΩΤΗ»

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2019 22:00

Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή, παρότι απομένει μεγάλο διάστημα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας(ο νέος τεχνικός Γκόρνταν Πέτριτς ζήτησε να ξεκινήσει έξι βδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος) έχει λύσει τα περισσότερα θέματα.

Συγκριμένα το τεχνικό επιτελείο ολοκληρώθηκε καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Έκλεισε το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Στο πλευρό του Σέρβου προπονητή της ΑΕΛ, Γκόρνταν Πέτριτς, ως άμεσος συνεργάτης του, στο πόστο βοηθού προπονητή θα βρίσκεται ο 47χρονος Αλεξάνταρ Γιόβιτς, παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, βρισκόταν μέχρι πρότινος στη Ζβέζντα της Βοσνίας, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει, μεταξύ άλλων, από την Τσουκαρίτσκι και τα τμήματα υποδομής της Κράσνονταρ. Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί, εκτός των Θεσσαλονικιών, στην ισραηλινή Χάποελ Χάιφα στην ουγγρική Φερεντσβάρος και στις γερμανικές Κίκερς Οφενμπαχ, Χάνσα Ροστόκ. Στο τεχνικό επιτελείο ως έχει ο Ανδρέας Λαυδαριάς, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Γιώργος Φουσέκης και γυμναστής των «βυσσινί» συνεχίζει ο Μπάμπης Παναγούλης».

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση πάντως δεν διευκρινίζει τον ακριβή ρόλο του Ανδρέα Λαυδαριά εκτός αν έχει αποφασίσει ο Πέτριτς να έχει δύο άμεσους συνεργάτες.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Το σίγουρο είναι ότι η προετοιμασία θα γίνει στο Καρπενήσι, όπως κάθε χρόνο επί εποχής Κούγια, ενώ θα αποκτηθούν δύο ακόμα παίκτες. Μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπισθεί και περιμένουν και τις εισηγήσεις του Πέτριτς.

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass