Αφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Πλατανιάς και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2019 15:18

Σε ένα αρκετά καλό για την εποχή παιχνίδι που έγινε στα Περιβόλια των Χανίων, ο Πλατανιάς και ο ΟΦΗ αν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ (είχαν από ένα δοκάρι) έμειναν στο 0-0! «Ψυχολογικό προβάδισμα» για τους Ηρακλειώτες που στην έδρα τους, την Τετάρτη, θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τη θέση τους στην Super League!

Αμφότεροι έψαξαν το γκολ και είχαν σημαντικές ευκαιρίες. Κανείς από τους δύο όμως δεν τα κατάφερε, με τους γηπεδούχους να δικαιούνται να έχουν «παράπονα» από την αναποτελεσματικότητά τους. Το τελικό 0-0 αφήνει τα πάντα ανοικτά ενόψει της ρεβάνς, όπου ο ΟΦΗ θα κληθεί να επιδείξει την εμπειρία του και ο Πλατανιάς την ίδια θέληση, με την οποία διεκδίκησε χθες τη νίκη.

Στο 71’ ο νεοεισελθείς Καραγκούνης βρήκε χώρο στην περιοχή, έπειτα από την ολιγωρία των αμυντικών προ του Μπιανκόνι. Ο πολύ καλός χθες Σωτηρίου απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Ακολούθησε διπλή προσπάθεια του Νίλι, με τη μπάλα να καταλήγει τελικά κόρνερ, τον ΟΦΗ να ανακουφίζεται και τον Βέρα να βάζει στο παιχνίδι τον Νάστο και τον Ντίνα, βλέποντας την ομάδα του να χάνει και την αμυντική συνοχή της, μετά την επιθετική αποτελεσματικότητα που έψαχνε σχεδόν συνέχεια.

Η «απάντηση» ήρθε σχεδόν αμέσως (76’). Ο Ντίνας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά στο πρώτο δοκάρι, εκεί χαμηλά ο Παπάζογλου πλάσαρε, όμως ο Σάαντο έδιωξε πάνω στη γραμμή! Οι αλλαγές βελτίωσαν συνολικά την εικόνα των φιλοξενούμενων, που στο 84’ ξανά με τον Παπάζογλου έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι!

Με χαρακρηριστική άνεση διύθυνε το παιχνίδι ο Λαρισαίος ρέφερι Θανάσης Τζήλος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης (87’ Παπουτσογιαννόπουλος), Τσιαμούρης (92’ Πουρζιτίδης), Μποσέττι, Παπανικολάου, Λουκίνας (65’ Καραγκούνης), Μπιανκόνι, Κόρτσμαν, Σαάντο, Νίλι

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Παπάζογλου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Βαζ (75’ Ντίνας), Ναμπί (75’ Νάστος), Φερέιρα (57’ Γιακουμάκης), Σάσι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass