Τριπλή η συμμετοχή του Ν. Λάρισας και πάλι στο Κύπελλο Ελλάδος

Ο ΠΟΕ ΝΕΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2019 15:47

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες το Κύπελλο Ελλάδος, που ξεκίνησε στις 26 Αυγούστου 2018 με τη διεξαγωγή αγώνων μεταξύ των κυπελλούχων των τοπικών Ενώσεων.

Στη φετινή διοργάνωση τον Νομό Λάρισας εκπροσώπησαν οι δύο επαγγελματικές ομάδες, ΑΕΛ και Απόλλων, όπως και ο περσινός κυπελλούχος

της ΕΠΣΝΛ Οικονόμος Τσαριτσάνης. Συνολικά, οι τρεις ομάδες έδωσαν, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, 11 αγώνες, με απολογισμό πέντε νίκες και έξι ήττες.

* Η ΑΕΛ προκρίθηκε ως δεύτερη του 8ου ομίλου (ηττήθηκε 2-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, νίκησε 4-1 τον Ηρόδοτο και 4-0 στην Καλαμαριά τον Απόλλωνα Πόντου), για να αντιμετωπίσει στην φάση των "16" τον Αστέρα Τρίπολης από τον οποίο αποκλείστηκε στη ρεβάνς με ήττα 5-3, έχοντας νικήσει στη Λάρισα με 3-2.

* Ο Απόλλων νίκησε στον τρίτο γύρο τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα με 3-2, αλλά στη συνέχεια η συμμετοχή του στον 2ο όμιλο ήταν απογοητευτική, αφού σε τρεις αγώνες γνώρισε ισάριθμες ήττες και, μάλιστα, με βαριά σκορ (5-1 στη Νεάπολη από τον ΝΠΣ Βόλο, 4-0 στη Φιλιππούπολη από την ΑΕΚ και 7-0 από τη Λαμία στο ίδιο γήπεδο).

* Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε της ΑΕ Μεσολογγίου στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» με 1-0, για να αποκλειστεί ακολούθως στο Αμύνταιο όπου γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον τοπικό Ερμή.

Συνολικά, οι τρεις λαρισαϊκές ομάδες στους αγώνες αυτούς σημείωσαν 20 τέρματα, με πρώτους σκόρερ τους Ζίζιτς και Λουκάο που πέτυχαν από τρία.

Από δύο γκολ σημείωσαν οι Μπαργκάν και Νούνιτς, ενώ από μία φορά σκόραραν οι Λεοζίνιο, Νόε Ακόστα, Νούσιος, Ντέλετιτς, Σικάφκα, της ΑΕΛ, ο Λίταινας του Απόλλωνα και οι Μουλτσιάς - Γαλάνης του Οικονόμου.

Τέλος, αυτογκόλ υπέρ της ΑΕΛ σημείωσε ο Κύρκου του Απόλλωνα Πόντου.

Η ΝΕΑ ΤΡΙΑΔΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ

Με την ανάδειξη του ΠΟ Ελασσόνας ως κυπελλούχου της ΕΠΣ Ν. Λάρισας συμπληρώθηκε η νέα τριάδα ομάδων που θα εκπροσωπήσει τον Νομό μας κατά τη διοργάνωση της περιόδου 2019-2020.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass