Σε πρώτο πλάνο ο αθλητισμός

ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2019 22:49

«Είμαστε η πρώτη αθλητική περιφέρεια στην Ελλάδα» δήλωσε λίγο πριν την κεντρική ομιλία του στη Λάρισα την περασμένη Πέμπτη ο επανεκλεγείς και μάλιστα με εντυπωσιακό ποσοστό περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και δεν είναι τυχαίο ότι στη συγκεκριμένη εκδήλωση τα πρώτα είκοσι λεπτά τα αφιέρωσε στον αθλητισμό, κάνοντας αναλυτική αναφορά στα αθλητικά έργα που έγιναν, γίνονται ή εξελίσσονται με κορωνίδα το Ανοικτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, προϋπολογισμού 4,5 εκατ. ευρώ, που κυριάρχησε στην εκλογική του καμπάνια, αφού ήταν από τις κεντρικές φωτογραφίες τόσο στο εκλογικό του κέντρο όσο και στο φυλλάδιο των έργων.

Επίσης στη συγκεκριμένη ομιλία εξήγγειλε το γήπεδο της ΕΠΣΛ, κάτι που έκανε τον πρόεδρο Δημήτρη Μπουχλαριώτη να δηλώσει ότι ο κ. Αγοραστός αποδεικνύει κάθε φορά την προσοχή που δείχνει στον αθλητισμό και την αγάπη που τον διακρίνει γι’ αυτόν. Από κει και πέρα στόχος είναι για τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό να ολοκληρωθούν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και κυρίως το Κλειστό Γυμναστήριο της Αγιάς, το κεντρικό γήπεδο της Ελασσόνας και το γήπεδο Φαρσάλων. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας αθλητικός "οργασμός" έργων και κυρίως γηπέδων που οι ομάδες θα τα έχουν στη διάθεσή τους στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα αυτό συμβαίνει και με τις σχολικές αυλές που μετατρέπονται σε ασφαλείς χώρους άθλησης για τους μαθητές ενώ από νωρίς θα γίνει το αθλητικό καλεντάρι της νέας χρονιάς που θα περιλαμβάνει αρκετές εκδηλώσεις. Προτεραιότητα θα δοθούν σε αυτές που θα βοηθήσουν τον αθλητικό τουρισμό γιατί ένα από τα στοιχήματα του περιφερειάρχη στη νέα θητεία είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας να παραμείνει ψηλά σε επισκεψιμότητα τουριστών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass