Ο Πέτριτς θέλει Μάρκοβιτς…

*ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2019 22:14

Το σίριαλ του 27χρονου Σέρβου ποδοσφαιριστή Φιλίπ Μάρκοβιτς για την ΑΕΛ καλά κρατεί… Σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Γκόρνταν Πέτριτς επιμένει να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής αλλά ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας αρνείται για τον λόγο ότι έχει να αγωνισθεί έναν χρόνο περίπου.

Αυτή είναι η πρώτη διαφωνία των δύο ανδρών και πιθανό θέμα συζήτησης τις επόμενες μέρες...

Υπενθυμίζουμε ότι ο παίκτης ανήκε στη Λανς (ομάδα Β' Γαλλίας), είχε τεθεί εκτός ομάδας από τον κόουτς Φιλίπ Μοντανιέ και αποχώρησε… πριν καν ολοκληρωθεί η χρονιά.

Ο παίκτης το 2014-15 αγωνιζόταν στη Μαγιόρκα (13 συμμετοχές/1 γκολ) για να ακολουθήσει μία διετία στο Βέλγιο με τη Μουσκρόν (39 συμμετοχές/8 γκολ), μέχρι που το 2017 συνέχισε στη Λανς. Η πρώτη του χρονιά στη Ligue 2 ήταν πολύ καλή (21/2), όμως την περσινή βρέθηκε εκτός πλάνων…

Πάντως υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα για συζητήσεις μεταξύ του Κούγια και του Πέτριτς για τη συνεργασία με τον Μάρκοβιτς αλλά και για την εξεύρεση άλλου περιφερειακού επιθετικού.

Σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας θα βρίσκεται στη Λάρισα όπου αύριο θα δώσει συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης για την ομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει την 1η Ιουλίου και στη συνέχεια οι παίκτες θα κάνουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει για δύο βδομάδες στο Καρπενήσι και στη συνέχεια η ομάδα θα επιστρέψει στη Λάρισα όπου θα δώσει μέχρι την εκκίνηση του πρωταθλήματος στις 24 Αυγούστου τέσσερα φιλικά παιχνίδια, όλα εκτός έδρας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass