Αρχίζουν οι επίσημοι αγώνες ξυλορακέτας

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 8ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ BEACH RACKET

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2019 16:22

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου 2019, θα διεξαχθεί στο Πόρτο Ράφτη, (παραλία Αγ. Σπυρίδωνα), η 1η αγωνιστική του 8ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Beach Racket, με διοργανωτή τον Α.Ο.ΡΑ. Πόρτο Ράφτη.

Οι αγώνες και τις δύο ημέρες θα διεξάγονται από τις 11:00 έως τις 19:30. Οι αθλητές/τριες που θα αγωνιστούν και στις τρεις κατηγορίες, δυάδες ανδρών, μικτές δυάδες και τετράδες ανδρών, αναμένεται να προσφέρουν ένα ξεχωριστό θέαμα, δεδομένου ότι το επίπεδο των αθλητών της αγωνιστικής αντισφαίρισης ξυλορακέτας στην Ελλάδα, έχει ανέβει σημαντικά. Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας θα συμμετέχει στην 1η αγωνιστική, με δύο δυάδες ανδρών, συγκροτώντας παράλληλα και μία τετράδα ανδρών.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγωνιστικών του 8ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και Κυπέλλου: 1η Αγωνιστική: 08-09 Ιουνίου, Αττική, Πόρτο-Ράφτη, παραλία Αγ. Σπυρίδωνα. Διοργανωτής: Α.Ο.ΡΑ. Πόρτο-Ράφτη Κύπελλο Ελλάδας: 22-23 Ιουνίου, Κυπαρισσία, παραλία Αϊ Λαγούδη. Διοργανωτής: Α.Ο. Α. Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας 2η Αγωνιστική: 13-14 Ιουλίου, Κουρούτα Αμαλιάδας, παραλία Κουρούτας. Διοργανωτής: Ο.Ρ.Κ. Αμαλιάδας 3η Αγωνιστική: 27-28 Ιουλίου, Στόμιο ν. Λάρισας, παραλία Στομίου ν. Λάρισας. Διοργανωτής: Α.Ο.Ξ. Λάρισας 4η Αγωνιστική: 07-08 Σεπτεμβρίου, Αττική, Αλιμος, παραλία «Παλαιά Λουτρά Αλίμου». Διοργανωτής: Pasarellas Club ή Πόρτο-Ράφτη, παραλία Αγ. Σπυρίδωνα. Διοργανωτής: Α.Ο.ΡΑ. Πόρτο-Ράφτη

***

Όλες οι αγωνιστικές θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) και υπό την εποπτεία της Α’ Ένωσης Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α’ ΕΣΑΞ). Η μέτρηση των ρίψεων για τον υπολογισμό της βαθμολογίας, θα πραγματοποιηθεί με το σύστημα διαχείρισης και υποστήριξης, mobiXeyes.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass