«Φλόγα» αγάπης σε Καρδίτσα και Παλαμά

* ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ 4ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ * ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2019 15:41

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχή χρονιά στην Καρδίτσα και στον Παλαμά, με πρωτοβουλία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Εθνικός Καρδίτσας.

Στο τουρνουά αποδέχθηκαν την πρόσκληση και θα συμμετάσχουν με τα τμήματα Κ-16, Κ-14, Κ-12, Κ-10 και Κ-8 οι Ακαδημίες : Απόλλων Λάρισας, Α.Ο. Πύργου Τρικάλων, Ακαδημία Ajax Trikala, Αναγέννηση Καρδίτσας, Α.Ο. Καρδίτσας, Νέα Νίκη Καμινάδων, Πανελλήνιος Καρδίτσας, Π.Α. Σοφάδων, Ακαδημία Μπάλα, ΑΟ Σελλάνων, ΑΕ Μουζακίου, Ποδοσφαιρική Ακαδημία Καρδίτσας Διγενής, ΑΟ Σοφάδων και Δόξα Μάρκου.

Το τουρνουά θα γίνει σήμερα και αύριο (πρωί και απόγευμα), από 10 π.μ. έως 1 μ.μ. και από 17:30 έως 21:00 στα γήπεδα της Καρδίτσας-Εθνικού (σήμερα) και του Παλαμά-Ατρομήτου (αύριο) και σκοπός του είναι η ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα».

Στην είσοδο του γηπέδου θα βρίσκονται γονείς εκπρόσωποι της «Φλόγας» και θα μπορεί ο καθένας να καταθέτει όποιο ποσό επιθυμεί ή να αγοράσει κάποια από τα προϊόντα που φτιάχνουν τα παιδιά, οι γονείς και οι εθελοντές του Συλλόγου. Παράλληλα, θα γίνεται ενημέρωση από εθελοντές για τη σημασία του να γίνει κάποιος υποψήφιος δότης μυελού των οστών.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Παλαμά(Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.),η Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας) και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας.

Υποστηρικτές του τουρνουά είναι: ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά, το Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «Παρέμβαση», η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών Λάρισας και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

Χθες οι διοργανωτές παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου και κάλεσαν τον κόσμο να στηρίξει την όλη αυτή προσπάθεια που γίνεται για ιερό σκοπό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass