Επαναληπτική Γ.Σ. στη Δόξα Βλαχογιαννίου

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2019 15:53

Μετά από την πρώτη Γενική Συνέλευση της περασμένης Παρασκευής, που λόγω μη απαρτίας δεν πραγματοποιήθηκε, το Δ.Σ. της ''Δόξας Βλαχογιαννίου" ανακοινώνει ότι αύριο Τρίτη 11 Ιουνίου και ώρα 09:00 μ.μ. στο καφέ "Ουτοπία" του Αλεξίου Θανάση στο Βλαχογιάννι θα γίνει η δεύτερη Γενική Συνέλευση μαζί με τον Οικονομικό και Διοικητικό απολογισμό για την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε.

Επίσης βάσει του καταστατικού της ομάδας και λόγω λήξεως της διετούς θητείας του Δ.Σ. τον μήνα Ιούνιο, ορίζεται να γίνουν Εκλογές για ανάδειξη νέας Διοίκησης.

Καλούνται να δώσουν το «παρών» όλα τα μέλη και οι φίλοι, καθώς και τα μέλη προηγούμενων διοικήσεων της ομάδας.

Επίσης καλούνται οι εκλεγμένοι που εκπροσωπούν το χωριό Βλαχογιάννι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Δημοτική και Κοινοτική αρχή) και που ενδιαφέρονται για το καλό της ομάδας και του χωριού γενικά, να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση, για ενημέρωση σχετικά με τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό αλλά και για να εκφράσουν απόψεις – προτάσεις σχετικά με τη λειτουργία και την περαιτέρω πορεία της ομάδας.

Από την ομάδα συστάθηκε η παρακάτω τριμελής επιτροπή στην οποία μπορούν να δηλώσουν τις υποψηφιότητές τους οι ενδιαφερόμενοι για τις εκλογές: Τζήμας Ζήσης (τηλ. 6973-395.340), Γκουρομπίνος Αθανάσιος (τηλ. 2492-091.431 και 6945-906.687) και Μήσιος Αθανάσιος (τηλ. 2492-091.180 και 6947-364.066).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1