Και με βούλα Χαλκιαδάκης...

*ΦΙΛΙΠΟΒΙΤΣ:«ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2019 18:00

Η ΠΑΕ ΑΕΛ χθες ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του Μπρούνο Χαλκιαδάκη ενώ παρουσίασε τον Σέρβο Μίλος Φιλίποβιτς και τον ρόλο αυτό ανέλαβε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Ζιώγας.

Η ανακοίνωση για τον Χαλκιαδάκη ήρθε να επιβεβαιώσει το χθεσινό ρεπορτάζ της «Ε.τ.Δ.» και ανέφερε: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 3τούς συμβολαίου συνεργασίας με τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης είναι 26 χρονών, έχει ύψος 1,81 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στη μέχρι σήμερα καριέρα του έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Εργοτέλη, στον Πανιώνιο και στον ΠΑΣ Γιάννινα. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη ρουμανική FC Hermannstadt, ενώ υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ελλάδος U19».

Εμείς να προσθέσουμε ότι ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1993 στο Vicosa do Ceara της Βραζιλίας αλλά υιοθετήθηκε από ελληνική οικογένεια στην Κρήτη όταν πήγε στον Εργοτέλη. Παίζει επιτελικός χαφ αλλά και στα πλάγια της μεσαίας γραμμής. Τελευταία του ομάδα ήταν η Χέρμανσταντ της Α' Εθνικής της Ρουμανίας, όπου είχε 8 συμμετοχές.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΙΛΙΠΟΒΙΤΣ

Χθες παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ ο Μίλος Φιλίποβιτς. Ο Σέρβος, γεννημένος στις 9 Μαΐου 1990, έμεινε ελεύθερος από την Zrinjski Mostar της Βοσνίας, στην οποία αγωνιζόταν από το 2015 ως δεξιός εξτρέμ και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 28 συμμετοχές και σημείωσε πέντε γκολ.

Τον παίκτη παρουσίασε ο παλαίμαχος επιθετικός Μιχάλης Ζιώγας που του έδωσε τη φανέλα λέγοντάς του ότι είναι μια βαριά και ιστορική χάρη στο πρωτάθλημα που κατέκτησε και τα δύο κύπελλα ενώ ο διοικητικός Ντίνος Λαμπρογεώργος πρόσθεσε ότι είναι και ματωμένη αυτή η φανέλα…

Ο ποδοσφαιριστής με διερμηνέα τον μάνατζερ του Σέρτζιο Τσέροβιτς (γνώριμος από τη θητεία του στη Νίκη Βόλου) είπε τα εξής: «Ξέρω πως έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα με ιστορία. Γνωρίζω τα πάντα για την ομάδα και ξέρω πού έχω έρθει. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόμουν στην Ευρώπη και ελπίζω και με την ομάδα της Λάρισας να το καταφέρω και τον επόμενο χρόνο να αγωνίζομαι και πάλι στην Ευρώπη. Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα και αυτήν η ομάδα αξίζει να παίζει στην Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας που μου έδειξε εμπιστοσύνη και με έφερε στην ομάδα. Από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει και την απόκτηση ενός ακόμα Ελληνα παίκτη που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η Σούπερ Λίγκα θα πραγματοποιήσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 18 Ιουνίου, στην οποία θα εγκριθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 18/6/2019 στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020.

2/ Έγκριση Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Super League 1 Υποδομών Κ19 & Κ17, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020.

3/ Τροποποίηση Καταστατικού (άρθρο 1).

4/ Διάφορα.

Αναφορικά με τα θέματα 1 και 2 ανωτέρω, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει τη μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα (Πέμπτη, 20/06/2019) στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα. Αν και πάλι δεν υπάρχει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει τη μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα, 24/06/2019) στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα. Αναφορικά με το θέμα 3 ανωτέρω, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την ίδια ημέρα (Τρίτη, 18/6/2019) και ώρα 15:00».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass