Ευοίωνα τα μηνύματα για το μέλλον του Απόλλωνα Λάρισας

*ΠΑΝΩ ΑΠΟ 320 ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ» *ΧΡ. ΤΕΡΖΟΥΔΗΣ: «Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ-ΔΙΑΠΛΑΣΗ»

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2019 14:04 | Τελευταία ενημέρωση: 11 Ιουν 2019 14:21

Με την τελετή λήξης στο γήπεδο Φιλιππούπολης ολοκληρώθηκε χθες η φετινή αγωνιστική σεζόν για τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Λάρισας. Στους μικρούς άσους των «κυανολεύκων» απονεμήθηκαν μετάλλια για τις επιδόσεις τους αλλά και για την εν γένει προσπάθειά τους κατά τη φετινή περίοδο.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας έδειξε κινείται σε υγιή πρότυπα, καθώς περισσότερα από 300 παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών έστειλαν ευοίωνα μηνύματα για το ποδοσφαιρικό αύριο του ιστορικού σωματείου της Φιλιππούπολης.

«Μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά στις ακαδημίες έλαβε τέλος. Τα νούμερα και ο αριθμός των παιδιών που μετέχουν στις ακαδημίες επιβεβαιώνουν ότι γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στα παιδιά και στους γονείς που μας εμπιστεύονται και να προσπαθούμε να μην αποκλίνουμε από τη φιλοσοφία μας, η οποία στηρίζεται στο τρίπτυχο διασκέδαση-διαπαιδαγώγηση-διάπλαση χαρακτήρα μέσα από τη σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου» επισήμανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, Χρήστος Τερζούδης και πρόσθεσε:

«Γι' αυτόν τον λόγο η διοίκηση προσπαθεί να λύνει όλα τα προβλήματα, ενώ από την πλευρά τους οι προπονητές -θεωρώ ότι έχουμε ένα πολύ δυνατό προπονητικό τιμ- κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν καθώς είναι άριστα καταρτισμένοι πάνω στο αντικείμενό τους.

Αξίζει να πούμε ότι ήδη έχουμε έρθει σε προφορική συμφωνία και αύριο (σ.σ. σήμερα) υπογράφουμε διετές μνημόνιο συνεργασίας με την 1η Στρατιά για τη χρήση των γηπεδικών της εγκαταστάσεων. Αυτό σημαίνει ότι για τα δύο επόμενα χρόνια έχουμε λύσει το γηπεδικό και από κει και πέρα όταν λύνεις τέτοια προβλήματα, σκύβεις το κεφάλι και προσπαθείς να κάνεις κι άλλα βήματα προόδου» κατέληξε ο κ. Τερζούδης, ο οποίος ευχαρίστησε την εφημερίδα «Ελευθερία» και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Μιχαλόπουλο για τη στήριξη και την προβολή του έργου του σωματείου.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Κορομπίλιας επισήμανε:

«Φέτος είχαμε αύξηση των παιδιών πάνω από 30%, δηλαδή φτάσαμε αισίως τα 320 παιδιά. Έχουμε καλύτερες γηπεδικές εγκαταστάσεις και σ’ αυτό μας βοήθησε η 1η Στρατιά. Η φιλοσοφία μας είναι να παίζουν όλα τα παιδιά. Δεν είναι αυτοσκοπός μας η νίκη. Σκοπός του προέδρου μας, του κ. Τερζούδη, είναι η βελτίωση των εγκαταστάσεων, η διεύρυνση της ακαδημίας και η ανάδειξη καλών ποδοσφαιριστών που να είναι παράλληλα και καλοί χαρακτήρες.

Υπάρχουν πολλά ταλέντα, αλλά το θέμα είναι να πιστέψουν τα παιδιά στις δυνατότητές τους και να δουλέψουν πολύ. Υπάρχουν παραδείγματα όπως ο Βλησαρούλης που από την Κ16 κλήθηκε στην Εθνική, ο Βαγενάς που μεταπήδησε στη μεγάλη ομάδα, ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές επανδρώνουν τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ.

Η ακαδημία μας συμμετέχει σε διάφορα τουρνουά εντός και εντός νομού και γενικά είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το έργο που παράγουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κορομπίλιας.

Ένας από τους προπονητές τερματοφυλάκων είναι ο Τάσος Κουρδής, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε πώς «στόχος μας είναι τα παιδιά να μάθουν τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου. Η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός για μας. Θέλουμε πάνω απ’ όλα τα παιδιά να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος κ. Τερζούδης είναι πάντα κοντά μας και μας δίνει λύσεις. Πιστεύω ότι είμαστε μία υγιής ακαδημία».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός των προαναφερθέντων στο προπονητικό τιμ της ακαδημίας του Απόλλωνα συμπεριλαμβάνονται οι κ. Κ. Κορμηλάς, Ι. Μπαρλαγιάννης, Κ. Ξύτσας, Χρ. Μαϊμουλιώτης, Ε. Πατσούδης, Αθ. Μπαλάτζας, Αθ. Οικονόμου και Μπ. Μπακαρός.

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Στη χθεσινή τελετή λήξης στη Φιλιππούπολη το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Απόλλων, Δ. Τασιούλης, ο πρώην παίκτης των «κυανολεύκων» και νυν του Πανιωνίου Σ. Τσιλούλης και ο Λαρισαίος καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή, Β. Αγγελακόπουλος, οι οποίοι μαζί με τον διοικητικό του Ερασ. Απόλλωνα και νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο Φ. Τζατζάκη και τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Απόλλων, Ε. Δοξόπουλο έκαναν τις απονομές μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων της ακαδημίας.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass