Με Παραφέστα στον πάγκο ο Ατρόμητος Παλαμά

* Θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2019 21:36

Ο Ατρόμητος Παλαμά που ανέβηκε στην Γ' Εθνική κατηγορία μετά από 17 χρόνια, θα συνεχίσει τη συνεργασία όπως ανακοίνωσε με τον προπονητή Τάκη Παραφέστα, ο οποίος και είχε μεγάλο μερίδιο στην άνοδο, όπως είχαν φυσικά και ο πρώην αρχηγός της ΑΕΛ Κώστας Νεμπεγλέρας με τον Ζήση Μαλάκο.

Με την προσωπικότητα που διαθέτει αλλά και την εμπειρία, ο Φαλανιώτης προπονητής πέτυχε αυτό που επί σειρά ετών επιδίωκαν οι «Πράσινοι» και γενικά ο κόσμος του Παλαμά εκτίμησε τη σοβαρότητα και το ήθος του.

Πλέον, οι διοικούντες και το τεχνικό επιτελείο ξεκινούν τον σχεδιασμό, ώστε οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Καρδίτσας, να παρουσιαστούν δυνατοί και έτοιμοι για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σημειώνεται πως το διοικητικό συμβούλιο στελεχώθηκε με νέα παιδιά από τον Παλαμά, αρωγός στην όλη προσπάθεια θα είναι και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιώργος Σακελλαρίου που πάντα βρίσκεται κοντά στον σύλλογο, ενώ τη μεγάλη δύναμη αποτελεί ο κόσμος της ομάδας.

Σημαντικό επίσης γεγονός είναι πως δύο ομάδες του Δήμου Παλαμά, ο Ατρόμητος Παλαμά και ο Α.Ο. Σελλάνων, θα είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι του καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου στη Γ' Εθνική μετά τον υποβιβασμό της ιστορικής Αναγέννησης και του Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass