Η ΑΕΛ θέλει να ολοκληρώσει τις μεταγραφές της

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2019 22:17

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020, η ΑΕΛ θέλει να ολοκληρώσει τις μεταγραφές της, έτσι ώστε με πλήρες ρόστερ να δουλέψει στο Καρπενήσι ο τεχνικός Γκόρνταν Πέτριτς.


Οι «βυσσινί» κινούνται για την απόκτηση περιφερειακού επιθετικού, συζητήσεις γίνονται με ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας, όμως μέχρι χθες δεν είχαμε κάποια εξέλιξη πάνω στο θέμα αυτό.
Εξάλλου, η περίπτωση του Πορτογάλου Ντιόγκο Σαλομάο δεν έχει πάψει να υφίσταται και μέχρι αύριο, που δόθηκε η νέα προθεσμία για να απαντήσει ο ποδοσφαιριστής, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.
Από κει και πέρα, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την προετοιμασία και οι παίκτες σιγά-σιγά θα επιστρέψουν στη θεσσαλική πρωτεύουσα, με... γεμάτες τις μπαταρίες τους από την ξεκούραση στη διάρκεια των διακοπών και έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά, για να μπορέσει η ΑΕΛ, στο νέο πρωτάθλημα της Super League 1, να υλοποιήσει τις υψηλές φιλοδοξίες της, καθώς ο προπονητής και οι νεομεταγραφέντες στις δηλώσεις τους έκαναν όνειρα για τελικό Κυπέλλου και Europa League.

 

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ ΛΟΓΩ... ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗ
Στην ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών θα υποβληθεί η ΠΑΕ ΑΕΛ εφόσον δεν πληρώσει τα οφειλόμενα στον Θοδωρή Τριποτσέρη που άσκησε προσφυγή κατά της ΠΑΕ για την προηγούμενη σεζόν. Αναλυτικά: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.
Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Π.Α.Ε. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ» μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Θεόδωρου Τριποτσέρη, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 176/2019 απόφασης της Α’Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ, του ποσού των δέκα εννέα χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ενός ευρώ και σαράντα λεπτών (19.281,40) ευρώ εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass