Αρχισε ο «χορός» των μεταγραφών στον Ηρακλή Λάρισας

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΖΟΥΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕΝΤΖΑΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2019 22:41

Τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πραγματοποίησε ο Ηρακλής Λάρισας.

Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους Δημήτρη Τζουμάκη και Δημήτρη Σέντζα. Ο Δημήτρης Τζουμάκης είναι γεννημένος το 1998 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ ενώ αγωνίσθηκε και στην ΑΕΛ στη Γ’ Εθνική. Ακολούθησε η μεταγραφή του στις under του Ολυμπιακού. Έγινε διεθνής με την Εθνική Ελλάδας στις U15, U16, U17 έχοντας 6 συμμετοχές και 2 γκολ. Ακολούθως αγωνίσθηκε στον Ιωνικό και στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου από όπου αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Λάρισας. Ο Δημήτρης Σέντζας είναι γεννημένος το 1999, παίζει ως αριστερός μπακ και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γιαννούλη. Πέρυσι έκανε μια πολύ καλή χρονιά στον Σμόλικα Φαλάνης και σήμερα πραγματοποιεί το μεγάλο άλμα, ερχόμενος να ενισχύσει την αριστερή πλευρά του Ηρακλή Λάρισας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass