Αφησε υποσχέσεις για το μέλλον...

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ «LARISSA HANDBALL CLUB» ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α’

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2019 22:37

Την ιδιαίτερα τιμητική 12η θέση στην Ελλάδα κατέλαβε η ομάδα της Λάρισας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Παμπαίδων Α’ 2019, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν στο Άργος.

Συμμετείχαν 22 ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα και οι αθλητές του "Larissa Handball Club", επέστρεψαν γεμάτοι εμπειρίες, αφού έπαιξαν επτά αγώνες μέσα σε μία εβδομάδα με τις καλύτερες ομάδες σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία. Πέρα όμως από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το κέρδος για τη λαρισινή ομάδα ήταν διπλό, καθώς δύο αθλητές του "Larissa Handball Club", οι Απόστολος Δοντάς και Χρήστος Έξαρχος κέρδισαν τη συμμετοχή τους στο πολύ σημαντικό καμπ ατομικής βελτίωσης αθλητών της Ελλάδας «Elite Handball Academy» στην ηλικία 15+ ετών. Στο συγκεκριμένο καμπ μετέχουν αθλητές που απαρτίζουν την Εθνική Παίδων και θα διδάξουν οι καλύτεροι προπονητές σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρόκειται για μία ακόμα επιτυχία και αν μη τι άλλο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον λαρισινό σύλλογο, αφού η επιλογή των δύο αυτών αθλητών συνιστά ένα καλύτερο αύριο για τα ίδια τα παιδιά και μία δυναμική για την ομάδα στο μέλλον. Σχολιάζοντας τη συμμετοχή του "Larissa Handball Club" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Παμπαίδων Α’ 2019 ο προπονητής της λαρισινής ομάδας Βασίλης Γκουράβας είπε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό και χρήσιμο τουρνουά για την ομάδα μας, αφού σε επτά αγώνες πετύχαμε τέσσερις νίκες, ενώ υποχρεωθήκαμε σε τρεις ήττες. Εάν δεν είχαμε το άτυχο αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής, θα ήμασταν στην 8άδα και θα παλεύαμε με άλλους όρους για μία θέση σ’ αυτή. Όπως και να έχει, κρίνοντας από την αγωνιστικότητα και την αυταπάρνηση των αθλητών μου, αφού σε δύο αγώνες τρεις εξ αυτών έπαιξαν τραυματίες, θα πω ότι ήταν άκρως ικανοποιητική η θέση που πήραμε. Πετύχαμε σημαντικές νίκες έναντι δυνατών αντιπάλων, όπως ο Φοίβος Συκεών που αναδείχθηκε 1ος στο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης και ο Ολυμπιακός Κερατσινίου που κατέλαβε την 4η θέση στον όμιλό του στο πρωτάθλημα Αττικής. Δηλαδή νικήσαμε ομάδες που είχαν περισσότερες από 25 αγωνιστικές στα πρωταθλήματά τους, σε αντίθεση με τη δική μας ομάδα που τη φετινή αγωνιστική χρονιά έπαιξε μόνο οκτώ αγώνες. Άρα γίνεται αντιληπτή η σημασία και η αξία των επιτυχιών αυτών» κατέληξε ο Βασίλης Γκουράβας.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Οι 11 αθλητές του "Larissa Handball Club" είναι οι εξής: Πατσιαούρας, Ξηρομερίτης, Μαργαρίτης, Τέγος, Σαλγκάμης, Δοντάς, Έξαρχος, Καραλής, Τικταπανίδης, Μπίλλης, Ζάρκος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα του "Larissa Handball Club" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Παμπαίδων Α’ 2019 έχουν ως εξής: Larissa Handball Club - Ιωνικός Ν.Φ. 23-29 Φοίβος Συκεών - Larissa Handball Club 24-26 Larissa Handball Club – Κερατσίνι 37-30 ΧΑΝΘ - Larissa Handball Club 30-32 Βριλήσσια - Larissa Handball Club 32-29 Ιωάννινα - Larissa Handball Club 28-26 Larissa Handball Club - Αγ. Ανάργυροι 29-25

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass