Αήττητη στα προημιτελικά η Εθνική μπάσκετ Νεανίδων

ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΝΕΚΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2019 16:35

Αήττητη ολοκλήρωσε η Εθνική Νεανίδων την Α’ φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, που διεξάγεται στα Σκόπια. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο οποίο αγωνίζεται η Χρυσάνθη Μπενέκη της Ολύμπια, επικράτησε με 68-48 της Αυστρίας, για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του από την πρώτη θέση του Γ’ ομίλου και μάλιστα με το απόλυτο. Στα προημιτελικά η «γαλανόλευκη» καλείται να υπερβεί σε νοκ άουτ αγώνα το εμπόδιο της Ολλανδίας (αύριο, 22:00).


Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, με την Ελλάδα να έχει μεγάλο όπλο την καλή της άμυνα, ενώ της δόθηκε η δυνατότητα να κάνει και συντήρηση δυνάμεων. Η Εθνική ήδη στο 5’ είχε πάρει διαφορά 12 πόντων (16-4) και σταδιακά μεγάλωνε, με την Αυστρία να μην μπορεί να αντιδράσει.
Η ψαλίδα ανάμεσα στις δύο ομάδες άνοιξε για τα καλά, η διαφορά στο 13.30 ξεπέρασε τους 20 πόντους (29-8) με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να δίνει την ευκαιρία χρόνου συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του πλην της Εζέτζα που για άλλη μια μέρα προφυλάχθηκε.
Η Εθνική Νεανίδων ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στον αγώνα, στο 29’ η διαφορά ήταν στους 25 πόντους (55-31), φτάνοντας τελικά στη νίκη με 68-48 πιστοποιώντας ότι είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.
Τα δεκάλεπτα: 4-20, 18-38, 34-58, 48-68
ΕΛΛΑΔΑ (Γερεουδάκης): Μπενέκη, Φάρρου 1, Καρακασίδου 4, Λαλέογλου 8, Βαντσιούρη 1, Αναστασοπούλου 12, Μπουντούρη 14(2), Χατζηλεοντή 5, Δερμιτζάκη 12(2), Γούλα 6, Κριμίλη 5.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass