Χαμόγελα στο πρώτο φιλικό

ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (1-1) - ΔΥΟ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΓΚΟΡΝΤΑΝ ΠΕΤΡΙΤΣ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2019 22:04

Χαμόγελα σκόρπισε χθες στο πρώτο φιλικό που έδωσε η ΑΕΛ στο Καρπενήσι, όπου κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, φέρνοντας ισοπαλία με τον Πανιώνιο με 1-1 αλλά με βάση την εμφάνισή της θα έπρεπε να είχε κερδίσει το παιχνίδι, καθώς είχε συντριπτική κατοχή μπάλας (αρκεί να αναφέρουμε ότι τα κόρνερ του παιχνιδιού ήταν 8-1 υπέρ των «βυσσινί»).


Ωστόσο, ένας Λαρισαίος υπήρξε άτυχος στο συγκεκριμένο φιλικό και αυτός ήταν ο Σωτήρης Τσιλούλης που αγωνίζεται στον Πανιώνιο, καθώς τραυματίστηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και αποχώρησε από το παιχνίδι. Η κρισιμότητα του τραυματισμού του θα φανεί σήμερα.
Ο τεχνικός Γκόρνταν Πέτριτς χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες (έμειναν όλοι οι «μικροί» εκτός) αλλά και δύο τακτικές. Στο πρώτος μέρος το σύστημα ήταν 3-5-2 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κρίστινσον, στην άμυνα τους Γκόλια, Μπράλιτς και Μόρα, στη μεσαία γραμμή δεξιά τον Καρανίκα και αριστερά τον Ζίβκοβιτς. Αμυντικό χαφ αγωνίσθηκε ο Σετσέροβιτς και σαν «οκτάρια» οι Μιλοσάβλιεβιτς, Χαλάτσης, ενώ στην επίθεση οι Νούσιος και Σικάφκα.
Στο δεύτερο μέρος άλλαξε η ενδεκάδα και το σύστημα που έγινε 4-2-3-1 έχοντας τον Ρίστιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπέρτο (δεξιά), Ζίζιτς, Μιχαήλ, Στάνκοβιτς (αριστερά), στη μεσαία γραμμή τους Μπάλλα, Φατιόν ως αμυντικά χαφ και πιο μπροστά τους Πινακά (αριστερά) και Φιλίποβιτς (δεξιά) ενώ ο Γιάκος ήταν πίσω από τον Νούνιτς. Εντύπωση έκανε ότι πολλές φορές αμυντικά χαφ έβγαιναν σαν «κρυφοί κυνηγοί».
Σχετικά με τα συμπεράσματα του προπονητή είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του: «Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι, για εμένα το σημαντικό είναι οι παίκτες να δώσουν το μάξιμουμ, όσο μπορούν. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό και ξεκινάμε πάλι αύριο τις προπονήσεις. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμη, έχουμε 4,5 εβδομάδες να δουλέψουμε και πρέπει να προετοιμαστούμε με τον κατάλληλο τρόπο» ενώ για το πώς βλέπουν την προετοιμασία οι παίκτες, ο Ευριπίδης Γιάκος δήλωσε: «Δουλεύουμε σκληρά αυτές τις μέρες και πιστεύω ότι η ομάδα μας θα κάνει μια πάρα πολύ καλή χρονιά, γιατί το νιώθω και βλέπω τα παιδιά, ότι υπάρχει ένας δυνατός κορμός. Θα κάνουμε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα της Superleague».
Αυτοί που δεν χρησιμοποιήθηκαν ήταν οι: Ντάουντα, Χοτζάλι, Μπάμης, Τσουμάνης, Μιλτιάδης, Σουλούκος, Μίτσι (Ελληνοαυστραλός), Μυσιρλής.
Από ένα αμυντικό λάθος ο Πανιώνιος προηγήθηκε με γυριστή κεφαλιά του Δούμτσιου στο 8ο λεπτό, ενώ η ΑΕΛ ισοφάρισε με τον Στάνκοβιτς με πολύ ωραίο σουτ στο 72ο λεπτό.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα διηύθυνε ο Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος, ο οποίος είχε συνεργάτες τούς Σπύρο Μπύρο και Γιώργο Δροσίνη, όλοι από την ΕΠΣ Ευρυτανίας. Σε γενικές γραμμές το διαιτητικό τρίο πήγε πολύ καλά.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΛ (Α’ Ημίχρονο): Κρίστινσον, Γκόλιας, Μπράλιτς, Μόρας, Καρανίκας, Ζίβκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς, Χαλάτσης, Νούσιος, Σικάφκα.
ΑΕΛ (Β’ Ημίχρονο): Ρίστιτς, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Μπάλλας, Φατιόν, Πινακάς, Γιάκος, Φιλίποβιτς, Νούνιτς.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α’ Ημίχρονο): Κότνικ, Κούρντι, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Μίκο, Κόρμπος, Άρσε, Γλυνός, Δούμτσιος, Τσιλούλης (43’ Παπανικολάου).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Β’ Ημίχρονο): Μαλέρμπ, Ντομίνγκες, Ευαγγέλου, Μαξίμοβιτς, Μανιάτης, Παπανικολάου, Μπαξεβάνος, Λυμπεράκης, Οικονομίδης, Κραγιόπουλος, Καμαρά.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Σήμερα στο Καρπενήσι θα γίνουν δύο προπονήσεις ενώ αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο μία προπόνηση.

 

Φωτ.: EvrytaniaSport
(Παναγιώτης Κολλημένος)
Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass