Ανεβάζει ρυθμούς η ΑΕΛ

*Αύριο φιλικό παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλου

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2019 19:52

Συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο Καρπενήσι, όπου χθες το πρόγραμμα περιλάμβανε δύο προπονήσεις ενώ, σήμερα έχει προγραμματιστεί μία.

Η ομάδα ανεβάζει ρυθμούς με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος που θα είναι στις 25 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών. Στο Καρπενήσι εκτός από φυσική κατάσταση ο τεχνικός Γκόρνταν Πέτριτς δίνει βαρύτητα και στην τακτική που θα ακολουθήσει και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα φιλικά παιχνίδια. Αύριο η ΑΕΛ θα δώσει ένα ακόμα φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλου όπου αναμένεται να βγούνε καλύτερα συμπεράσματα για την αξία των παικτών και κυρίως για την προσαρμογή των νεαποκτηθέντων στην ομάδα. Επίσης θα φανεί και η τακτική που θα ακολουθήσει καθώς μέχρι τώρα έχει επιλέξει το 4-2-3-1 και το 3-5-2 αλλά κανένας δεν γνωρίζει αν έχει στο μυαλό του και κάποιο άλλο σχήμα. Σίγουρα αυτή τη στιγμή οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί και τον μόνο παίκτη που μπορεί να αποκτήσει η ομάδα είναι ένας επιτελικός μέσος, καθώς εκεί πιστεύουν οι ιθύνοντες ότι υπάρχει έλλειψη. Προφανώς στην ΑΕΛ περιμένουν να ολοκληρωθούν τα φιλικά στο Καρπενήσι για να αποφασίσουν οριστικά. Η ΑΕΛ θα παραμείνει μέχρι 28 Ιουλίου στο Καρπενήσι και ακολούθως θα επιστρέψει στη Λάρισα. Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας οι «βυσσινί» θα πραγματοποιήσουν ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στις 27 Ιουλίου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Στη Λάρισα δεν θα γίνει κανένα φιλικό παιχνίδι, καθώς τα υπόλοιπα τρία μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα δοθούν σε Λαμία, Γιάννενα και Ξάνθη με τις φερώνυμες ομάδες.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass