Πιο επιθετική την ΑΕΛ

ΘΕΛΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΕ 3-5-2 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2019 22:22

Τη δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία θέλει να περάσει στην ΑΕΛ ο τεχνικός της, Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του μετά την προχθεσινή φιλική αναμέτρηση με την Ξάνθη, όπου ανεπίσημα έκανε το ντεμπούτο στον πάγκο.

Ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος με προπονητή τον Γιώργο Φοιρό και πρόεδρο τον αείμνηστο Νίκο Παπανικολάου φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ για ένα μικρό χρονικό διάστημα, δήλωσε πως είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο να δουλέψει στους «βυσσινί», τόνισε πως σκοπός του είναι να γίνει πιο επιθετική η ομάδα και να πετύχει περισσότερα γκολ, από ό,τι στην περσινή περίοδο.

 Χρειάζεται βέβαια πολλή δουλειά για να φτάσει η ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο, ακόμη και στη διακοπή του πρωταθλήματος τον Σεπτέμβριο, ενώ χρειάζεται να αλλάξει και το στυλ παιχνιδιού.

Ο ίδιος, όπως έδειξε στο προχθεσινό φιλικό με την Ξάνθη, επιλέγει το σύστημα 3-5-2, που και ο προηγούμενος προπονητής Γκόρνταν Πέτριτς εφάρμοζε, αλλά προσπαθεί να κάνει πιο επιθετική την ομάδα.

Το ζητούμενο είναι πάντως να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη η ομάδα στους αγώνες της πρεμιέρας της Super League 1 με τον Ατρόμητο εκτός έδρας και με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο AEL FC ARENA, στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ VAR

Χθες η αποστολή της ομάδας επέστρεψε λίγο πριν το μεσημέρι από την Ξάνθη και το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.

Σήμερα το πρωί θα γίνει ενημέρωση για τη χρήση του VAR στο AEL FC ARENA , το οποίο θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, όπου η ΑΕΛ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό.

Το απόγευμα η προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά με προπόνηση στα Δένδρα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass