Εχασε στο φιλικό, κέρδισε Ναζίμ και Γκέκα

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟ ΜΕ 3-1 ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ 60' ΕΙΧΑΝ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2019 22:26

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε χθες στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας από τον ανώτερο Ν.Π.Σ.Βόλο σε φιλική αναμέτρηση, αλλά είχε και κέρδος.

Αυτό ήταν η πολύ καλή παρουσία του Ναζίμ που είναι ένας παίκτης με πολλά προσόντα και του Καρδιτσιώτη γκολκίπερ Γκέκα που πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, ενώ και το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Βραζιλιάνος Γκουστάβο, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει.

Για 60' η λαρισινή ομάδα είχε μια καλή εικόνα, με τους παίκτες να μάχονται απέναντι σε έναν αντίπαλο της Super League 1 και να προσπαθούν να περιορίσουν τη δραστηριότητά του.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Άριαν Μπελά, δοκίμασε στο πρώτο ημίχρονο το σύστημα 3-5-2 και στην επανάληψη το 4-2-3-1, ενώ ο προπονητής των φιλοξενουμένων Χουάν Φερνάντο, παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Βόλος είχε ευκαιρίες με τους Μυστακίδη (2',34'), Μάντζη (15', 25'), ενώ στο 37' ο Ραφαέλ Ζοάο ανατράπηκε από τον Κούλπα, όμως στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Σαρμιέντο, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Γκέκα.

Η λαρισινή ομάδα στο διάστημα αυτό είχε δύο καλές στιγμές, στο 8'όταν ο Λίταινας τροφοδότησε τον Σιφναίο, αυτός δεξιά του είδε τον Σκούπρα που έκανε το σουτ και ο Γκαραβέλης μπλόκαρε την μπάλα και στο 29' με τον Λίταινα που σούταρε και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 0-0 και στην επανάληψη οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στη Φιλιππούπολη, απόλαυσαν συνολικά τέσσερα γκολ.

Αρχικά ο Βόλος έχασε δύο καλές ευκαιρίες, στο 51' όταν σε σέντρα του Σαρμιέντο ο Μάντζης με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα άουτ και στο 58' στο πλασέ του Ραφαέλ Ζοάο, ο Γκέκας και πάλι απέτρεψε το γκολ.

Όμως δεν συνέβη το ίδιο και στο 64', όπου σε γλυκιά σέντρα του Ραφαέλ Ζοάο, ο Μάντζης με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Δύο λεπτά αργότερα στο 66'σε σουτ του Γκουντρουμπή η μπάλα πέρασε άουτ και στο 72', έγινε το 1-1.

Ο Νύκταρης από αριστερά έβγαλε τη σέντρα στην πλάτη της άμυνας και εκεί ο Μπρέμπος με φοβερό σουτ πάνω στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γκαραβέλη.

Όμως η απάντηση του Βόλου ήταν άμεση και στο 73' με ατομική προσπάθεια και πλασέ ο Μυστακίδης έκανε το 1-2 και στο 81' ο ίδιος παίκτης από γύρισμα του Φεράρι, διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 1-3.

Προηγουμένως ο Καρδάμης στο 77', απέκρουσε την μπάλα σε κοντινό πλασέ του Ραφαέλ Ζοάο, που ήταν εκ των κορυφαίων των νικητών.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Με επιτυχία διηύθυνε τον αγώνα ο κ. Μπεκιάρης (Καρδίτσας), που είχε άξιους συνεργάτες τους κ.κ.Νίκζα, Δεδικούση (Λάρισας).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριαν Μπελά): Γκέκας (65' Καρδάμης), Σκούπρας (66' Μπρέμπος), Κουρτεσιώτης (65' Καμπέρης),Κούλπας (65' Μεζίνι),Σουλιώτης (58' Μπιμάι), Καρατάσιος (65' Κακάμης), Χατζής, Ναζίμ (58' Νύκταρης),Σιφναίος (65' Γαρυφαλλόπουλος), Λίταινας (66' Κοντοθανάσης), Γκουστάβο (46' Γκουντρουμπής).

Ν.Π.Σ.ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φερνάντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Διαμαντής (84' Μήτογλου), Μπασόνγκ, Φεράρι, Μαξ, Ατιγιαλάχ, Ζοάο Ραφαέλ, Σαρμιέντο, Μυστακίδης (84' Μπαλογιάννης), Μάντζης.

*Χθεσινοβραδινές πληροφορίες έκαναν λόγο πως επιστρέφει στον Απόλλωνα ο περσινός γκολκίπερ Γιάννης Μαντζάρης και οι «κυανόλευκοι» για μια ακόμη χρονιά, θα έχουν πολύ αξιόλογους τερματοφύλακες.

*Σε πολύ καλή φυσική κατάσταση έδειξε πως είναι ο Βόλος και αυτό οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά του Λαρισαίου γυμναστή της ομάδας Τριαντάφυλλο Οικονόμου, ο οποίος θα γιορτάσει τον Δεκαπενταύγουστο στην αγαπημένη του Ραψάνη.

ΣΥΓΚΕNΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ

Την Τρίτη 20/8/2019 και ώρα 18.30 καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της Apollon fc academy γεννημένοι τα έτη 2004-2005-2006-2007 να βρίσκονται στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Όπως επίσης και όσα παιδιά θέλουν να δοκιμαστούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως 6 με 7 παιδιά της U-16 θα προωθηθούν στην ομάδα U-19, με την προοπτική να παίξουν και στην πρώτη ομάδα, στο πρωτάθλημα της Super leuge 2.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.: Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass