Πρόταση για φιλικό Λαμία-ΑΕΛ!

*ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΓΙΑ *ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΟΥΑΡΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2019 22:00

Η ΑΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League ανήκε στις ομάδες που έκλεψαν την παράσταση με την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε στον προχθεσινό αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο (1-1) και έδωσε σημαντικό βαθμό στους «βυσσινί».

Βέβαια υπήρξε μετά τον αγώνα και η ένταση που είχε ο μεγαλομέτοχος για την απόφαση να υποδείξει πέναλτι ο διαιτητής VAR Τάσος Παπαπέτρου στο 90'+2' σε μαρκάρισμα του Μπάλλα πάνω στον Μανούσο. Ένα πέναλτι που απέκρουσε ο Κρίστινσον.

Ένας από αυτούς που τάχθηκε υπέρ του Παπαπέτρου σε δημόσια τοποθέτηση ήταν ο παλαίμαχος διαιτητής Παναγιώτης Βαρούχας που μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας επικοινώνησε μαζί του αλλά το περιεχόμενο της συνομιλίας δεν έγινε γνωστό.

Πάντως ένας ακόμα με τον οποίο ήρθε σε επικοινωνία χθες ο κ. Κούγιας ήταν ο πρόεδρος της Λαμίας κ. Πανουργιάς που πρότεινε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ να παίξουν φιλικό παιχνίδι στη διακοπή του πρωταθλήματος! Υπενθυμίζουμε τη δήλωση Κούγια για ΑΕΚ Λαμίας αλλά φαίνεται ότι στο ποδόσφαιρο όλα ξεπερνιούνται...

ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ

ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΟΙ

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν χθες από την ΠΑΕ ΑΕΛ προτάθηκαν για δανεικοί στην ομάδα ο Ουάρντα και ο Κάτσε από τον ΠΑΟΚ. Η απάντηση, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν αρνητική γιατί η Λαρισινή ομάδα δεν θέλει δανεικούς παίκτες παρότι ήταν δεδομένο ότι θα βοηθούσαν την προσπάθειά της.

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ, όπως τονίστηκε, ψάχνει να βρει αριστεροπόδαρο περιφερειακό επιθετικό αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρει κάτι αξιόλογο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενο ήταν το κλίμα χθες στα αποδυτήρια της ΑΕΛ με τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους και να τους λέει «είμαστε καλύτερη σαν ομάδα από τον Ατρόμητο..» αλλά παράλληλα να προσθέτει ότι «ο συγκεκριμένος αγώνας τελείωσε, κοιτάμε τώρα τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή».

Σήμερα δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Συνολικά κόπηκαν στα επτά παιχνίδια που έγιναν 64.529 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 9.218. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΛ που δηλώθηκαν 972 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 18.921 εισιτήρια.

Αναλυτικά τα εισιτήρια της 1ης αγωνιστικής:

Λαμία – Παναθηναϊκός 2.612 εισιτήρια

Άρης – ΟΦΗ 12.306 εισιτήρια

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 18.921 εισιτήρια

Ατρόμητος – ΑΕΛ 972 εισιτήρια

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 17.968 εισιτήρια

Πανιώνιος – Βόλος 1.512 εισιτήρια

ΑΕΚ – Ξάνθη 10.238 εισιτήρια

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass