Φιλική ισοπαλία στην Πιερία για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (1-1)

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2019 16:38

Με ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 ολοκληρώθηκε το τρίτο φετινό φιλικό παιχνίδι του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ο οποίος αντιμετώπισε στο Νέο Κεραμίδι Πιερίας τον τοπικό Εθνικό που αγωνίζεται στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας και πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Γιαζιτζόγλου, ενώ οι Τσαριτσανιώτες ισοφάρισαν με τον Παναγιώτη Γαλάνη στο 33'. Μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα οι δύο ομάδες παρακάθισαν σε δείπνο που παρέθεσε η διεύθυνση της ταβέρνας "Χαγιάτι", ενώ η διοίκηση του Οικονόμου ευχαρίστησε την αντίστοιχη των γηπεδούχων για την άψογη φιλοξενία. ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Σωτήρης Ζιώγας): Σακελλαρίδης, Χαλκίδης, Παππάς, Τριανταφύλλου, Δήμος, Καταχιώτης, Κόλα, Γιαζιτζόγλου, Σαββίδης, Κυπαρίσσης, Κουσουρής (Υφαντής, Μητράκας, Λαφατζής, Μαυρίδης, Ταβουκτσής). ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Νούσιας, Πατσής, Μπουμπουνάρας, Καρλιάμπας, Γαλάνης, Μιφτάρι, Λαζαρίδης, Καραλούλης, Μουλτσιάς, Τόλιος, Μπαλογιάννης (Σαμπανλάρι, Ντούφας, Μάρκο, Δραγατσίκης, Ποτούσογλου, Καραγιάννης, Πίπιλας, Αναγνωστούλης, Αποστολάκης, Τσιούτσιας και οι υπό δοκιμήν Μπαράς και Τσέκα). *Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Οικονόμο είναι μεθαύριο Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, οπότε θα υποδεχθεί στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" τον νεοφώτιστο στην Α' DeTox ΕΠΣΛ Ολυμπιακό Αμπελιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass