Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2019 15:43

ΠΟ Ελασσόνας - Ενωση Ασπροπύργου

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΗ Γ' ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες, στα γραφεία της ΕΠΟ, η κλήρωση της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία «ρίχνονται στη μάχη» της διοργάνωσης οι ομάδες της Football League. Η Καλαμάτα προκρίθηκε χωρίς αγώνα στον επόμενο γύρο, ενώ οι αναμετρήσεις για την Γ' φάση του Κυπέλλου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου. Τα ζευγάρια που προέκυψαν έχουν ως εξής: ΠΟ Ελασσόνας - Ένωση Ασπροπύργου Πανδραμαϊκός - Ιωνικός Αετός Ορφανού - Θεσπρωτός Ξενοφών Κρεστένων - Αιγάλεω Θιναλιακός - Καβάλα ΠΣ Σπάρτη - Ιάλυσος Πανσερραϊκός - Τρίγλια ΑΟ Επισκοπής - ΑΟ Τρίκαλα Πανθηραϊκός - ΟΦ Ιεράπετρας ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού ή Αιολικός / Κόρινθος - Νίκη Βόλου Αταλάντη ή Ατρόμητος Πατρών - Ολυμπιακός Βόλου Βέροια - Διαγόρας * Προκρίνεται χωρίς αγώνα η Καλαμάτα.

 

Ο Μακρυχωρίτης Λ. Χουτεσιώτης υπέγραψε στον ΠΑΣ Γιάννενα

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μακρυχωρίτης Λευτέρης Χουτεσιώτης, καθώς η ομάδα της Ηπείρου ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτησή του. Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Ελευθέριο ”Λευτέρη” Χουτεσιώτη», αναφέρει με τον παίκτη να μιλάει στην ιστοσελίδα της ομάδας… Ο Χουτεσιώτης είναι γεννημένος στις 20 Ιουλίου 1994 και υπέγραψε ως ελεύθερος, από τον Ολυμπιακό. Έχει αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα και την Κ20 του Ολυμπιακού και έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες Κ17-18-19-21 της Εθνικής.

 

Λίβερπουλ: Νέο «χρυσό» συμβόλαιο στον Φαν Ντάικ

Κανείς δεν μπορεί ν' αμφισβητήσει την αγωνιστική αξία του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Πρωταθλητής Ευρώπης και κορυφαίος αμυντικός της «γηραιάς ηπείρου». Δύο τίτλοι που καθιστούν το 2019, την καλύτερη χρονιά (έως τώρα) στην καριέρα του Ολλανδού διεθνή κεντρικού αμυντικού, καθώς θα είναι και υποψήφιος ακόμα και για τη «Χρυσή Μπάλα». Ο Φαν Ντάικ όχι μόνο δηλώνει εύλογα ευτυχισμένος στη Λίβερπουλ, αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror», θέλει από τώρα να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Ολλανδός σταρ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023, βάσει του οποίου κερδίζει 125.000 ευρώ συν μπόνους την εβδομάδα, με τη νέα συμφωνία που αναμένεται να υπογραφεί, τον επόμενο μήνα, έως το 2025 και να του αποφέρει 220.000 ευρώ την εβδομάδα, με το ποσό αυτό να είναι συγκεκριμένο και να μην εξαρτάται από μπόνους επίτευξης στόχων ή αριθμό συμμετοχών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass