Πρόβλημα με το Ael Fc Arena;

*ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΥ ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ *ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: «ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2019 22:43

Πρόβλημα σε τρία γήπεδα της χώρας ανακάλυψε η επιτροπή ελέγχου των γηπέδων σύμφωνα με τα όσα είπε χθες ο πρόεδρος της Super League Μηνάς Λυσσάνδρου σε γεύμα που παρέθεσε στη «Νησιώτισσα» στην Αθήνα.

Ανάμεσα στα γήπεδα με προβλήματα είναι και το Ael Fc Arena. Τα άλλα δύο γήπεδα είναι το «Κλ. Βικελίδης» και το ΟΑΚΑ. Το τελευταίο έχει σοβαρότερο πρόβλημα από τ’ άλλα δύο. Πληροφορίες θέλουν να συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή ελέγχου των γηπέδων και να κάνει τις εισηγήσεις οι οποίες θα περάσουν από το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής. Το βασικό πρόβλημα είναι ο χλοοτάπητας του γηπέδου. Αυτή την περίοδο το γήπεδο είναι υπό επιτήρηση και αν κριθεί ακατάλληλο είναι άγνωστο πού θα παίζει η ΑΕΛ στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΥΨΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Υψηλοί είναι οι στόχοι της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο ειδικά μετά τις προσθήκες των Γουάρντα, Κάτσε και Ασούρμπε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας μιλώντας στους παίκτες είπε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου και θα τον ξαναδούνε στα αποδυτήρια μόλις η ομάδα πετύχει ευρωπαϊκή έξοδο ή πάρει το κύπελλο Ελλάδας. Ζήτησε απ’ όλους να έχουν σοβαρότητα και πειθαρχία γιατί με τα πλέι οφ το πρωτάθλημα θα έχει μεγάλη διάρκεια. Πάντως υπάρχει προβληματισμός για την απόδοση μερικών ποδοσφαιριστών μετά το προχθεσινό φιλικό παιχνίδι στην Καλαμπάκα με τα Τρίκαλα, παρά τη νίκη με 1-0.

ΣΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία των παικτών της ΑΕΛ για τον αγώνα της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο, όπου η λαρισινή ομάδα θα επιδιώξει την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό ενώ από αύριο θα αρχίσουν να φαίνονται τα πλάνα του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου για το παιχνίδι της Κυριακής.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass