Φιλικό ξεμούδιασμα

*ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕ 89-75 ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΣΚΟΤΙ ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2019 22:14

Φιλικό ξεμούδιασμα χθες στο κλειστό της Νεάπολης για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ που κέρδισε εύκολα τον ΑΣ Καρδίτσας που παίζει μία κατηγορία παρακάτω με 89-75.

Η είδηση που συζητήθηκε όμως στο φιλικό ήταν η έγκριση ποσού 20.000 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, για ηλεκτρονικούς πίνακες με τις προδιαγραφές του ΕΣΑΚΕ.

Αγωνιστικά ήταν η πρώτη εμφάνιση του Σκότι Ρέινολντς που «σβηστός» πέτυχε 19 πόντους και είχε εξαιρετική διάθεση δείχνοντας άψογη συνεργασία με τον Παπαντωνίου και τον Μπερχανεμέσκελ.

Το πρόβλημα για τη Λαρισινή ομάδα παραμένει στα... ύψη καθώς ο Πάρκς δείχνει απελπιστικά μόνος και περιμένουν όλοι την άφιξη του Τζεχαβάια Φλόιντ για να δούνε πόσο θα βελτιωθεί η ομάδα στον νευραλγικό τομέα των ριμπάουντ.

Από κει και πέρα εντύπωση έκανε ότι υπήρξε μια ικανοποιητική προσέλευση κόσμου (περίπου 120 άτομα), δείγμα θετικό ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής μπάσκετ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-22, 46-33(ημ.), 75-49, 89-75

Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Βασ. Πιτσίλκα, Παγώνη(παρότι δυσαράστησε με ένα σφύριγμα του τον Παπαντωνίου), Ζαχαρή.

ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ (Φραγκιάς-Τζήμας): Χάμιλτον 6, Μπέικερ 4, Μπερχανεμέσκελ 16, Πάρκς 13, Μελισσαράτος 3, Παπαντωνίου 13, Βαβάτσικος 7, Τσιλούλης , Χείλαρης 4, Σπυρόπουλος 4, Ρέινολντς 19.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρισας κ. Χρήστου Σιμούλη βρέθηκε ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Κονδύλης, μαζί με τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Λάρισα κ. Ευριπίδη Νικολακούλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε παρουσία επιτελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης, συζητήθηκαν θέματα ασφαλείας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Basket League.

 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass