Εκπληκτική ανατροπή στο Καλοχώρι

*Ο Αετός Μακρυχωρίου, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο (0-2 στο 62’), κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω και να πάρει τη νίκη με 4-2 απέναντι στη μαχητική Αμπελιά *Συνεχίζει ακάθεκτη η ΑΕ Κιλελέρ, η οποία πέτυχε το «3 στα 3» κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς (1-0)

Η εντυπωσιακή ανατροπή του Αετού Μακρυχωρίου και η νίκη με 4-2 επί της Αμπελιάς στο γήπεδο Καλοχωρίου, καθώς και η τρίτη συνεχόμενη νίκη της ΑΕ Κιλελέρ (με 1-0 επί του Δωτιέα Αγιάς) ήταν τα σημαντικότερα γεγονότα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ. Παράλληλα, τρεις ομάδες, οι Δαμασιακός, Αχιλλέας Φαρσάλων και Λάρισα 2012 πήραν τον πρώτο τους φετινό βαθμό.


Αναλυτικά, η αγωνιστική δράση της ημέρας:

ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ
Η ΑΕ Κιλελέρ είναι η μοναδική ομάδα που μετρά το απόλυτο στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αυτή τη φορά η ομάδα του Γιάννη Τσαλάγκα επικράτησε του Δωτιέα Αγιάς με 1-0 χάρη στο γκολ του νεοαποκτηθέντος Τζέκα με σουτ στο 5ο λεπτό.
Σε ό,τι αφορά στον Δωτιέα, την περασμένη αγωνιστική κορυφαίος ήταν ο Γ. Τσατσαλίδης αλλά αυτή τη φορά ήταν μοιραίος. Ο έμπειρος στράικερ κέρδισε πέναλτι στο 9’ (από τον Τζαβέλα), το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παναγιωτόπουλο. Έτσι το 1-0 παρέμεινε, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, αλλά οι γηπεδούχοι άντεξαν και πήραν την τρίτη κατά σειρά νίκη.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γ. Αντωνίου με βοηθούς τους κ. Αγγ. Τέγο και Αθ. Χασιώτη.
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Ι. Τσαλάγκας): Παναγιωτόπουλος, Πατρίκης, Ζιόμπουρας Απ., Τζαβέλας, Χατζής Γ., Γουρνάρης, Φορτομάρης (87’ Βέης), Κολοβός (80’ Ζιόμπουρας Αθ.), Χατζής Κ. (75’ Λένας), Παπαχρήστος, Τζέκα (80’ Κουτσιαρής).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Βαΐτσης): Μπρέλλας, Μάνσε, Χονδροδήμος (55’ Φουκαλάς), Γούτος Ε. (65’ λ.τ. Μπαρούτζας), Κόκκινος, Ντακούλας, Μαλάκος (80’ Παπαγιαννούλης), Τσατσαλίδης, Κορλός, Καρβούνης, Γιώργης.

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ
Με το «φτωχό» 1-0 ο Φαλανιακός έκαμψε την αντίσταση του νεανικού και παράλληλα ανταγωνιστικού Αμπελωνιακού και έφτασε στη δεύτερη φετινή νίκη.
Όσο η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά δεν μπορούσε να αξιοποιήσει την πίεση που ασκούσε και τις ευκαιρίες που δημιουργούσε, τόσο οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό. Ο Φαλανιακός θα μπορούσε να είχε βρει δίχτυα στο 15’ με τον Τσιάκο (κοντινό διαγώνιο σουτ) και στο 22’ με τον Μπλέντι (κοντινή κεφαλιά), αλλά αυτό δεν έγινε, ενώ από την άλλη πλευρά ο Αμπελωνιακός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 26’, όταν μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Κατσή, ο Αλεξανδρής στο ύψος της μικρής περιοχής θέλησε να κοντρολάρει με το στήθος, αλλά έχασε τον έλεγχο της μπάλας.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη, στην οποία ο Φαλανιακός ενέτεινε τις προσπάθειές του για το γκολ, το οποίο τελικά πέτυχε στο 50’ με «χρυσό» σκόρερ τον Τσιάκο (κοντινό σουτ, ο τερματοφύλακας Βραζιτίκος απέκρουσε, προσπάθησε στη συνέχεια με δεύτερη ενέργεια να αποτρέψει την πορεία της προς την εστία, αλλά αυτή είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος).
Από κει και πέρα ο Φαλανιακός συνέχισε να αναζητά το δεύτερο γκολ για να διασφαλίσει το αποτέλεσμα, χωρίς ωστόσο να είναι ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια, ενώ από την άλλη πλευρά ο Αμπελωνιακός πάλευε για να ανατρέψει το «ρευστό» 1-0. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 90’+3’ όταν ο Τσιάκος βγήκε τετ -α- τετ, αλλά άνοιξε την μπάλα με αποτέλεσμα ο Βραζιτίκος να απομακρύνει τον κίνδυνο. Έτσι το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, με τον Φαλανιακό να προσθέτει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Δ. Αντωνίου με βοηθούς τους κ. Δ. Μίχο και Δ. Τέγο.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Μαχαίρας, Σούλι, Αντωνόπουλος (55’ Γ. Πανταζής), Β. Λυγούρας, Ηλ. Πανταζής (70’ Φλώρος), Μπλέντι (76’ Χρ. Λυγούρας), Ιωαννίδης, Τσιάκος, Λεσάι (86’ Ντανίκας).
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Μ. Μαλαμάς): Βραζιτίκος, Γκιόνα (89’ Αντύπας), Πάνου, Δαλακώνης, Αχ. Αλεξόπουλος, Κουδέρης, Κατσής (72’ Κυρίτσης), Αλεξανδρής (88’ Βούκιας), Χατζούλης, Στ. Αλεξόπουλος, Καριπίδης (66’ λ.τ. Γκαλμπογκίνης).

ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ Β’ ΜΕΡΟΣ Ο ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Στην επανάληψη ξέσπασε ο ΠΟ Ελασσόνας, ο οποίος στο γήπεδο Αργυροπουλίου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην τοπική Δόξα, κερδίζοντας με το εμφατικό 6-0.
Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν στις πολλές χαμένες ευκαιρίες, για να ανοίξει τον χορό των τερμάτων στο 50’ ο Λαζαρίδης και να ακολουθήσουν οι Πεπκολάι (53’), Πετάνι (65’, 71’), Ματούλας (76’) και Μπαρλαγιάννης (90’).
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αγ. Μπουμαρσόπουλος, με βοηθούς τον κ. Γ. Αναστασίου και την κ. Αλ. Δεληγιάννη.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Γ. Λυκοκώστας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Χατζής, Σακοράφας Βασ., Μπουζούκας (75’ Πέρκας), Φουρτούνας, Καλόγηρος (70’ Λεσάι), Νταμπαλέτσιος (55’ Γκαραγκούνης), Σακοράφας Βαλ., Τσούτσας, Βουγιατζής (55’ Τσιάγκος).
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Γκαντούνας (60’ λ.τ. Καραγκιόζης), Περτζιόνι, Σουγλής, Πετάνι (75’ Κουκούλης), Χάμος, Πεπκολάι (65’ Καραγκούνης), Ζηρδέλης (70’ Μπαρλαγιάννης), Ματούλας, Λαζαρίδης.

ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ
Εντυπωσιακό σε εξέλιξη ήταν το χθεσινό παιχνίδι στο Καλοχώρι ανάμεσα στον Αετό Μακρυχωρίου (τυπικά γηπεδούχος) και τον Ολυμπιακό Αμπελιάς. Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα πέτυχε επική ανατροπή επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου που μέχρι το 62’ κρατούσε τη τύχη στα χέρια του (0-2) και είχε προβάδισμα νίκης. Μέσα όμως σε πέντε λεπτά (από το 67’ έως το 75’) ανατράπηκαν τα πάντα, με τους τυπικά γηπεδούχους να φτάνουν στο 3-2 και στις καθυστερήσεις του αγώνα να σφραγίζουν τη νίκη τους διαμορφώνοντας το τελικό 4-2. Παίκτης - κλειδί για τους νικητές ήταν ο Κολοβός που είχε άξιο συμπαραστάτη τον Κωστόπουλο, ενώ ο Γκαραλιάκος από την άλλη πλευρά ήταν αυτός που έφερε την Αμπελιά πολύ κοντά σε έναν θρίαμβο.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κοίταξαν κατάματα τον αντίπαλό τους. Παρουσίασαν καλύτερα στοιχεία στο πρώτο μέρος, σε αντίθεση με τον Αετό που επιθετικά ήταν ακίνδυνος. Στο 10’ ο Πράπας έφυγε στην αντεπίθεση, προχώρησε, σούταρε δυνατά από διαγώνια αριστερά, αλλά ο Σταμέλος αποσόβησε τον κίνδυνο.
Τελικά στο 37’ η Αμπελιά κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το εξαιρετικό φάουλ του Γκαραλιάκου, ενώ στο 40’ ο ίδιος παίκτης με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Με το 0-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη, στην οποία ο Αετός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν ήταν αποτελεσματικός, όπως συνέβη στο 61’ με τον Μπενεχούτσο που από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα.
Αντ’ αυτού η Αμπελιά πήρε στο 62’ διαφορά ασφαλείας, όταν ο Γκαραλιάκος με ένα εντυπωσιακό σουτ στο «παραθυράκι» έγραψε το 0-2.
Ο χρόνος κυλούσε εις βάρος του Αετού, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ. Ο Κολοβός στο 67’ έβαλε εκ νέου την ομάδα του στο παιχνίδι μειώνοντας σε 1-2, μετά από ενέργεια και σέντρα-σουτ που επιχείρησε από τα δεξιά (ο Κουκούτσης απέκρουσε την μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα).
Από κει και πέρα η αριστερή πλευρά του Αετού άρχισε να λειτουργεί, με τον Φορτομάρη να τροφοδοτεί τον Κωστόπουλο, ο οποίος στο 70’ μετά από ωραία ενέργεια πάσαρε στον Μάντζαρη και ο τελευταίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 2-2.
Σε μία αντίστοιχη φάση στο 72’, η μπάλα κυκλοφόρησε στην επίθεση του Αετού και κατέληξε στον Κολοβό, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε την ανατροπή γράφοντας το 3-2.
Νωρίτερα στο 71’ η Αμπελιά έφτασε πολύ κοντά στο τρίτο γκολ όταν μετά από λάθος της άμυνας του Αετού ο Πλιάγκας προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Σταμέλο, αλλά η ενέργειά του δεν καρποφόρησε.
Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι για να διατηρήσουν το προβάδισμα και οι φιλοξενούμενοι για να αποτρέψουν την ήττα, για να φτάσουμε στο 90’+1’ όταν ο Κατσαμάγκας μετά από ενέργεια και σουτ στην κλειστή γωνία του Κουκούτση διαμόρφωσε το τελικό 4-2 και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ι. Ντελέζος (ήταν αρκετά καλός σ’ ένα δύσκολο, όπως εξελίχθηκε, παιχνίδι, με πάθος, δύναμη, αλλά και νεύρα) με βοηθούς τους κ. Κ. Γκαρέλη και Δ. Τέγο.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας): Σταμέλος, Μητρούσκας (52’ Γκαμπέτας), Φορτομάρης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Ντιντής, Κολοβός (81’ λ.τ. Γουγουλιάς), Μάντζαρης, Κατσαμάγκας, Μπενεχούτσος (75’ Κλούρας), Κωστόπουλος (89’ Σπανός).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Θ. Εμμανουήλ-Ε. Μπρισίμης): Κουκούτσης, Παρασκευούδης (77’ Σταθάκος), Σελήνης, Αγγελής, Περδίκης, Ποτόσογλου, Πλιάγκας, Κορδαλής, Καλούσης, Γκαραλιάκος, Πράπας (83’ Σαλοκανάς).

ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ
Χωρίς νικητή, αλλά και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στον Τύρναβο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ. Οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν για το καλύτερο σ’ ένα ανοικτό, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, έχοντας ο καθένας τις δικές του καλές στιγμές.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα όταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χατζής σούταρε από καλή θέση, ο Μάνος δεν συγκράτησε την μπάλα, αλλά ο Βερύκοκος δεν πρόλαβε να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Χρ. Νίτσας, με βοηθούς τους κ. Κ. Ακρίβο και Π. Μπατζιανούλη.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Γ. Καμάκας-Χρ. Καπελιάνης): Φαρμάκας, Κατσαρός, Παπαδόπουλος, Αυλογιάρης, Τσέζμα, Γανός, Χατζής, Μανακούσιος (65’ Τσακουρίδης), Πριζακάρου, Πίρε (75’ Βλιώρας), Βερύκοκος.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιαύκας): Μάνος, Μπαστούνης (35’ λ.τ. Στεργίου), Μήτσιος, Κουσιάς (75’ Ταστεμερίδης), Αλατάς, Λιλολάρι, Παρλάτζας, Ντέκας Αθ. (88’ Σεμελιέτοφ), Χάνι (70’ Κυριάκος), Γραμμένος, Μπαρούτας.

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στο γήπεδο Βλαχογιαννίου ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Σμόλικα Φαλάνης. Οι φιλοξενούμενοι που μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι κατάφεραν να προηγηθούν στο 27’ με τον Κολοβό.
Το «ρευστό» 1-0 διατηρήθηκε στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 75’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Λιόλιο («χρυσή» αλλαγή για τη Δόξα) μετά από άψογη εκτέλεση φάουλ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κ. Στάικος, με βοηθούς τους κ. Θ. Καραμπούλα και Β. Μάνο.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Γεωργούλας, Μητούλας, Λιάκος, Κολιός, Φράτζας, Σαΐτης, Κωνσταντινίδης (65’ Λιόλιος, 90’ λ.τ. Γκουρομπίνος Δ.), Λάκης Ν. (65’ Τσιάρας), Ράχης (75’ Τασιούλης), Νάτσης, Αλεξίου.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Κολοβός, Καρέντζος, Σκούπρας (65’ Ηλιόπουλος), Ζαμπέτας, Μολάς, Παπαγεωργίου (75’ Λάλλος), Μπέτσης (85’ Γκατζούλης), Κακαζούκης, Πατσιωτός.

ΒΑΘΜΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 2012
Την ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έχασε το Μαυροβούνι χθες στο «Γ. Μητσιμπόνας» και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από τη Λάρισα 2012. Ήταν ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του Δ. Καπετανόπουλου, που θα δώσει ψυχολογική ώθηση στους παίκτες της Λάρισας 2012 ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 32’ με τον Σπανό, χάνοντας νωρίτερα ευκαιρίες για να πάρουν διαφορά ασφαλείας.
Η έλλειψη αποτελεσματικότητας στην τελική προσπάθεια είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν ευκαιρίες με τους Μπατζέλα, Βούκουτο και Παπαμάνο στα πρώτα λεπτά της επανάληψης.
Αντ’ αυτού η Λάρισα 2012, που έπαιξε με πάθος και κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 71’ μετά την εκτέλεση φάουλ του Διον. Ιορδανίδη και αφού η μπάλα χτύπησε στο τείχος.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, αλλά ούτε στα τελευταία λεπτά του αγώνα κατάφεραν να αξιοποιήσουν κάποια επιθετική τους ενέργεια, με αποτέλεσμα το 1-1 να διατηρηθεί μέχρι το τέλος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αθ. Βασιλός, με βοηθούς τους κ. Ηλ. Γκόγκο και Χαρ. Μπλιώνα.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Δ. Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Φλώρος Α., Ιορδανίδης Διον., Φλώρος Π., Δημόπουλος (76΄ λ.τ Κίτσας Α.), Κίτσιος Π., Γκουτζαμπασούλης, Κίτσιος Δ., Ελιζόπουλος Γ. (65΄Φλώρος Ν.), Σκέντζας Π. (55΄Τσιτσόπουλος), Δόνος.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Γ. Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Σάπιος, Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Κολιοφούτης (15΄ λ.τ Παπαμάνος), Μπατζέλας Ν., Βούκουτος, Γαρουφαλιάς (42΄λ.τ Ακριβόπουλος), Σπανός (77΄Μπάγκας Α.).

ΙΣΠΑΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΜΒΑΚΟΥ
Ένα ακόμα παιχνίδι της χθεσινής 3ης αγωνιστικής, αυτό στο γήπεδο Βαμβακούς ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Δαμασιακό έληξε χωρίς να αναδειχθεί νικητής (2-2). Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τις απαντήσεις με τον Καρακάνο και ως εκ τούτου οι δύο ομάδες πήραν τον πρώτο τους βαθμό στη φετινή διοργάνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αχιλλέας Φαρσάλων αναγκάστηκε να αγωνιστεί με δέκα παίκτες από το 78’, καθώς ο Κούμρια τραυματίστηκε αλλά είχαν γίνει και οι τέσσερις αλλαγές.
Μόλις στο 5ο λεπτό ο Αχιλλέας άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Παπακωνσταντίνου για να ισοφαρίσει ο Δαμασιακός στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Καρακάνο.
Στο 75’ ο Πετράκης, ο οποίος μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μιγδάνη δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στον Αχιλλέα (2-1).
Οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν την αριθμητική τους υπεροχή, μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Κούμρια και στο 85’ ο Καρακάνος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Απ. Καρακώστας, με βοηθούς τους κ. Κ. Αρχοντή και Μ. Παπαγεωργίου.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Αρ. Παπαγεωργίου): Σπύρος Παρθένης, Αρσενόπουλος (20’ λ.τ. Γκούνης), Μπερσιάνης, Κατσανάκης, Παπακωνσταντίνου, Τλούπας, Λάμπρος Παρθένης (46’ λ.τ. Αναγνώστης), Τσούλης (60’ Βαλαβάνης), Γαγάρας (70’ λ.τ. Πετράκης), Κούμρια, Ζιώγας.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Μιγδάνης, Καρακάνος (86’ λ.τ. Δαούλας), Ιωαννίδης, Γεωργατζιάς, Μουσιάρης Θ., Μουσιάρης Δ. (83’ Μπακαΐμης), Τσιάλτας (67’ Λέτσιος), Δούκας, Λούτσος, Λόλας, Ραπτοτάσιος (78’ Μπουκουβάλας).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ DETOX A’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Βλαχογιάννι-Σμόλικας 1-1

Φαλανιακός-Αμπελωνιακός 1-0

Κιλελέρ-Δωτιέας Αγιάς 1-0

Τύρναβος 2005 – Αβέρωφ 0-0

Λάρισα 2012- Μαυροβούνι 1-1

Μακρυχώρι- Αμπελιά 4-2

Αχιλλέας Φ.-Δαμασιακός 2-2

Αργυροπούλι-ΠΟ Ελασσόνας 0-6

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5/10, 17:00)

Κιλελέρ - Βλαχογιάννι

Σμόλικας - Αχιλλέας Φ.

Δωτιέας Αγιάς - Λάρισα 2012

Δαμασιακός - Αργυροπούλι

Μαυροβούνι - Μακρυχώρι

ΠΟ Ελασσόνας - Τύρναβος 2005

Αμπελιά - Αμπελωνιακός

Αβέρωφ - Φαλανιακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Κιλελέρ 4-1 9

ΠΟ Ελασσόνας 14-3 7

Φαλανιακός 9-1 7

Μακρυχώρι 7-3 7

---------------------------------

Αβέρωφ 4-2 7

Σμόλικας 6-4 5

Δωτιέας Αγιάς 6-1 4

Τύρναβος 2005 4-3 4

Βλαχογιάννι 3-7 4

Αμπελιά 9-6 3

---------------------------------

Αργυροπούλι 2-8 3

Μαυροβούνι 1-2 2

Δαμασιακός 2-6 1

Αχιλλέας Φ 3-9 1

---------------------------------

Λάρισα 2012 2-14 1

Αμπελωνιακός 1-6 0

 

 

Αποτελέσματα Α1 ΕΠΣΛ

Στα δύο χθεσινά παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΛ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
1ος όμιλος
Φιλοκτήτης -Ακαδημία Τυρν. 2-3
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ακαδημία Τυρν. 5-2 6
Γόννοι 5-1 4
Δρυμός 3-1 4
Κουλούρι 5-4 4
Πανιώνιος 4-3 4
Πελασγιώτιδα 4-3 4
Δένδρα 5-4 3
Σ.Σ. Ραψάνης 3-3 3
Βαλανίδα 1-2 3
Δήμητρα Γιάνν. 3-3 2
Φιλοκτήτης 4-5 1
Ιπποκράτης 4-5 1
Μαρμαρίνη 3-5 0
Αιγάνη 2-6 0
Βερδικούσια 0-5 0
Συκούριο 4-3 -2
*Ο Κίσσαβος Συκουρίου ξεκίνησε με -6 βαθμούς.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6/10, 17:00)
Συκούριο-Κουλούρι
Πανιώνιος- Ιπποκράτης
Δήμητρα Γιάνν.-Βαλανίδα
Βερδικούσια-Δρυμός (5/10)
Ακαδημία Τυρν.-Μαρμαρίνη
Αιγάνη-Γόννοι
Δένδρα-Φιλοκτήτης
Πελασγιώτιδα-Σ.Σ. Ραψάνης

2ος Όμιλος
Λαρισαϊκός- Υπέρεια 1-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Βούναινα 5-0 6
Παναγροτικός 3-0 6
ΑΣ Βορειοηπειρωτών 3-1 4
Άγ. Ανάργυροι 2-1 4
Αστραπή ΝΠ 2-1 4
Υπέρεια 2-1 4
Γλαύκη 4-1 3
Βαμβακού 2-2 3
Μελισσοχώρι 2-2 3
Ραχούλα 1-1 3
ΑΟ Ελευθερών 1-2 3
Λαρισαϊκός 2-2 2
Ναρθάκι 2-4 0
Γαλήνη 0-3 0
Προμηθέας 0-5 0
Αναγέννηση Φ. 0-5 0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6/10, 17:00)
Μελισσοχώρι-Α.Σ. Βορειοηπειρωτών
Αστραπή Ν. Π.-Ναρθάκι
Γλαύκη-ΑΟ Ελευθερών
Υπέρεια-Βαμβακού
Ραχούλα-Αγ. Ανάργυροι
Παναγροτικός-Λαρισαϊκός
Προμηθέας-Αναγέννηση Φ.
Γαλήνη-Βούναινα

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΛ
Τα αποτελέσματα της α’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΛ έχουν ως εξής:
Ροδιακός- Καλοχώρι 2-5
Ηρακλής Χάλκης- Ελάτεια 6-3
Κρήνη-Μάνδρα 3-0
Βασιλή- Κουτσόχερο 1-3
ΑΠ Ελασσόνας-Θύελλα Μεγ. Ελ. 3-1
Στεφαν./Γαλαν.-Νεάπολη 0-3
Συκέα- Δασοχώρι 4-6
Πλατανούλια- Ευαγγελισμός 0-4

*Προκρίνονται άνευ αγώνα οι Χαλκιάδες.
*Στην επόμενη φάση μπαίνουν οι 32 ομάδες της Α1 ΕΠΣΛ.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass