Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2019 16:26

«Κληρώνει» στις 16/10 για ΑΕΛ και Απόλλωνα στο Κύπελλο Ελλάδος

Με τη συμμετοχή εννιά ομάδων της Super League 1 και συνολικά 22 ομάδων θα διεξαχθεί η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στις 13:30 στα γραφεία της ΕΠΟ. Ανάμεσα στις ομάδες από τη Super League 1 που θα μπουν από τώρα στον θεσμό του Κυπέλλου είναι ο Παναθηναϊκός, η Ξάνθη, ο ΟΦΗ και η ΑΕΛ. Στην 5η φάση της διοργάνωσης συμμετέχουν οι 12 νικήτριες ομάδες της 4ης φάσης που είναι οι Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Βέροια, Καλαμάτα, Εργοτέλης, Καβάλα, Πλατανιάς, Ιάλυσος, Απόλλων Λάρισας, ΠΑΣ Γιάννινα και δύο εκ των Ολυμπιακού Βόλου ή Απόλλωνα Πόντου και Αιολικός/Κόρινθος-Νίκη Βόλου ή Απόλλων Σμύρνης. Επίσης, στην κληρωτίδα θα μπει η μία ομάδα που προκρίθηκε άνευ αγώνα, ο Πανσερραϊκός και οι 8 ομάδες της SL1 από την 6η έως τη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της SL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και συγκεκριμένα οι Πανιώνιος, Λαμία, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΑΕΛ, Αστέρας, Ξάνθη, ΟΦΗ και τέλος η πρωταθλήτρια ομάδα της FL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, ο Βόλος.

 

Φιλικό με Αρη ο Απόλλων Λαρισας

Την ευκαιρία να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής θα έχει ο Απόστολος Τερζής στο σημερινό φιλικό (15:00) απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Η αναμέτρηση, μάλιστα, που θα διεξαχθεί στο "Δημήτρης Κοντικάκης" του Ευόσμου, θα έχει τηλεοπτική κάλυψη (Novasports1) ενώ έχει οριστεί γενική είσοδος στα 5 ευρώ.

 

Σε ισχύ η αναστολή για τη Super League 2

* ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΥΡΙΟ

Σε ισχύ παραμένει η αναστολή του πρωταθλήματος της Super League 2, καθώς δεν έχει βρεθεί λύση στο ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η διοργανώτρια αρχή δεν όρισε ούτε αυτή την εβδομάδα τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής, ενώ η περαιτέρω στάση των 12 ΠΑΕ θα συζητηθεί αύριο Πέμπτη (14:00), οπότε και ορίστηκε νέα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Λύθηκε η συνεργασία Υπέρειας - Φ. Πλίτση

Ο Α.Ο Δόξα Υπέρειας ανακοίνωσε χθες την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Φώτη Πλίτση. Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Πλίτση για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας με πολλές επιτυχίες». Από την πλευρά του ο προπονητής Φώτης Πλίτσης τόνισε: «Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση της ομάδος, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία».

 

Απεβίωσε ο Κ. Καίσαρης

Σε ηλικία 70 ετών άφησε χθες (8/10) την τελευταία του πνοή ο αθλητικός συντάκτης Κώστας Καίσαρης. Ο εκλιπών διέγραψε μία ξεχωριστή πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα στο αθλητικό ρεπορτάζ. Ήταν ο άνθρωπος που καθιέρωσε με τον Νίκο Καραγιαννίδη τη στήλη «Αποδυτηριάκιας» στην εφημερίδα «Φίλαθλοw», ενώ επί σειρά ετών υπήρξε συνεργάτης και σχολιογράφος του «Sport24.gr» και του «Contra.gr». Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία από τον «Ριζοσπάστη», ενώ συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με «Τα Νέα», τον «Ελεύθερο Τύπο», με τις αθλητικές εφημερίδες «Goal News» και «Νοκ άουτ» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Επίσης, ήταν συνεργάτης στην αθλητική ιστοσελίδα «to10.gr».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass