Αυτή την ΑΕΛ ονειρεύεται ο Μιχάλης Γρηγορίου

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2019 22:00

Ο Μιχάλης Γρηγορίου από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, έδειξε πως ήρθε στη Θεσσαλική Πρωτεύουσα για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα την καμαρώνουν οι χιλιάδες φίλοι της και θα νιώθουν υπερήφανοι, όπως και στο παρελθόν, κάθε φορά που θα αγωνίζεται.

Τα αποτελέσματα της εξαιρετικής δουλειάς του είναι ορατά, η ομάδα έχει αλλάξει σε όλα τα επίπεδα και ακόμη και οι αντίπαλοί της παραδέχονται πως φέτος έχει τις δυνατότητες να κάνει κάτι παραπάνω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου πάλευε για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Προπονητής με σοβαρότητα πάνω απ' όλα, είναι ενθουσιασμένος και ο ίδιος με αυτά που βιώνει στη Θεσσαλική Πρωτεύουσα και σε χθεσινές του δηλώσεις τόνισε πως «Όλη η πόλη ζει και αναπνέει για την ΑΕΛ».

Γι΄αυτή την ΑΕΛ κάνει όνειρα και μπορεί ο κύριος στόχος να είναι η ομάδα να το παλέψει με όλες τις δυνάμεις της και με τη συμπαράσταση του κόσμου να βγει στην Ευρώπη. Ομως θέλει παράλληλα να αναδειχτούν και ταλέντα, διότι κατά καιρούς στο παρελθόν όλοι έκαναν λόγο πως η Λάρισα και η Θεσσαλία, ο κάμπος γενικότερα, είναι μια αστείρευτη πηγή ταλέντων.

Προχθές λοιπόν το μεσημέρι ο κ. Γρηγορίου συναντήθηκε με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής τους Μιλτιάδη Ζιάκα(Κ-19), Γιώργο Χατζή(Κ-17) και Θανάση Μπαλάτσα(Κ-15), με τους οποίους συζήτησε για το τι σκέφτεται γι' αυτά τα τμήματα και τον τρόπο της καλύτερης λειτουργίας τους.

Ζήτησε να υπάρχει διαρκής ενημέρωση, οι συνεργάτες του θα παρακολουθούν συνεχώς τις αγωνιστικές δραστηριότητες των «μικρών» και σταδιακά θα αξιολογούνται, για το πότε θα είναι σε θέση να ανοίξουν την πόρτα της πρώτης ομάδας.

Ο κ. Γρηγορίου τόνισε στους τρεις προπονητές πως σε αυτή την ηλικία τα παιδιά θα πρέπει να βαδίζουν και στον σωστό δρόμο, για να διαμορφώσουν και τον χαρακτήρα τους, ώστε παράλληλα να αποκτήσουν και τα κατάλληλα εχέγγυα που θα τους εξασφαλίσουν μια «υγιή» και ισορροπημένη ζωή.

Τους προέτρεψε λοιπόν να ενεργούν και ως παιδαγωγοί, θα είναι πάντα δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν και με την αρμονική συνεργασία όλων, σιγά-σιγά θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα, μέσα από τη σκληρή δουλειά, την υπομονή και τη σωστή κατεύθυνση που θα δίνεται στα παιδιά.

*Από αγωνιστικής πλευράς, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο(19/10), με καθημερινές προπονήσεις.

Το ευχάριστο είναι πως δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα, καθώς ο Ασούμπρε συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα, ενώ ο Ζίζιτς και ο Φιλίποβιτς, συνεχώς ανεβάζουν στροφές.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση το πρωί, ενώ αύριο οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

*Εν τω μεταξύ, χθες ολοκληρώθηκε η αποκομιδή του παλιού χλοοτάπητα και θα ξεκινήσουν οι χωματουργικές και αποστραγγιστικές εργασίες, καθώς και οι εργασίες διαμόρφωσης του υποστρώματος για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, στο AEL FC ARENA, όπου αλλάζει πλέον η εικόνα του αγωνιστικού χώρου.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ VAR

Μετά από έξι αγωνιστικές στη Super League 1, τα παράπονα για τη χρήση του VAR είναι πολλά από τις ομάδες. Γι’ αυτό, την Πέμπτη (17/10) θα γίνει νέο σεμινάριο με θέμα το VAR σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στο οποίο θα παραστούν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ, αλλά και οι ιθύνοντες των ΕΠΟ και ΚΕΔ. Στόχος είναι να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση, προκειμένου να μειωθούν τα προβλήματα στη λειτουργία του VAR, αλλά και τα παράπονα των ομάδων. Θα αναζητηθούν άμεσες λύσεις, προκειμένου να βελτιωθεί η χρήση του. Οι ομάδες της Super League 1 αναμένεται να θέσουν προ των ευθυνών τους τις ΕΠΟ και ΚΕΔ προκειμένου να δρομολογηθούν ορισμένες βελτιώσεις στη λειτουργία αλλά και τον τρόπο χρήσης του VAR. Το βασικό αίτημά τους είναι η άμεση λειτουργία της γραμμής του οφσάιντ, γεγονός που είναι πολύπλοκο, καθώς η εν λόγω τεχνολογία δεν βρισκόταν στην αρχική συμφωνία με την εταιρεία του VAR και δεν αποκλείεται να προκύψει νέο κόστος, το οποίο ούτε η ΕΠΟ, ούτε η Πολιτεία είναι διατεθειμένες να καλύψουν. Ένα ακόμα ζήτημα που θα θέσουν οι ΠΑΕ είναι να ηχογραφούνται οι συνομιλίες των διαιτητών του αγωνιστικού χώρου με αυτούς στον χώρο του VAR.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass