Εχασε ευκαιρία νίκης στο Στεφανοβίκειο ο Οικονόμος (0-0)

Πέναλτι του Μπαλογιάννη απέκρουσε ο Πρίφτης (61’) - Σοβαρός τραυματισμός του Καραμπούζη των γηπεδούχων

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2019 15:18

Την ευκαιρία να επιστρέψει από το Στεφανοβίκειο με τους βαθμούς της νίκης έχασε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος αναδείχθηκε τελικά ισόπαλος 0-0 με τον τοπικό Διαγόρα, περυσινό πρωταθλητή της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Η δεύτερη φετινή έξοδος των Τσαριτσανιωτών στη Μαγνησία συνοδεύθηκε από πολύ καλύτερη παρουσία σε σχέση με αυτή στον Αλμυρό προ δύο εβδομάδων και - αναμφίβολα - το αποτέλεσμα άφησε «γλυκόπικρη» γεύση στους φιλοξενούμενους της χθεσινής αναμέτρησης, καθώς με λίγη περισσότερη προσοχή στην τελική προσπάθεια η κατάκτηση του «τρίποντου» ήταν απολύτως εφικτή.


Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι, έχοντας συγκομιδή ενός μόλις βαθμού πριν την έναρξη του παιχνιδιού, στόχευαν στην πρώτη τους νίκη, αλλά μάλλον πρέπει να αισθάνονται ευχαριστημένοι που απέφυγαν τη δεύτερη εντός έδρας ήττα. Η όποια πίεση άσκησαν προερχόταν κυρίως από εκτέλεση στημένων φάσεων, χωρίς όμως να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Νούσια και την αμυντική του διάταξη.
Η στιγμή που «σημάδεψε» τον αγώνα καταγράφηκε στο 61’, όταν μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια του Τόλιου από αριστερά και πάσα προς τον Μπαλογιάννη, ο τελευταίος ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Καραπλιάγκο. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο «παθών» που όμως νικήθηκε στη «μονομαχία» του με τον τερματοφύλακα Πρίφτη και έτσι το 0-0 διατηρήθηκε οριστικά.
Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, οι παίκτες του Οικονόμου έγιναν απειλητικοί στο 26’ με τον Τόλιο, στο 32’ με τον Μπάμη και στο 44’ με τον Τόλιο, οι οποίοι όμως σπατάλησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.
Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπαλογιάννη στο 50’, ενώ μετά την απώλεια του πέναλτι σημειώθηκε και το ατυχές περιστατικό του τραυματισμού (70’) του Καραμπούζη των γηπεδούχων, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκρούσει έπεσε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστεί (πιθανότατα) κάταγμα στο δεξί του χέρι.
Στο 74’ ο Τόλιος έχασε μία ακόμη καλή ευκαιρία να σκοράρει, σουτάροντας εν κινήσει πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 90’+2’ ο Κουβελάς βρέθηκε σε εξαιρετική θέση μέσα στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή ανακόπηκε, πριν προλάβει να σουτάρει με κατεύθυνση την εστία του Νούσια.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Καρδιτσιώτη Λάμπρου Μπεκιάρη (βοηθοί οι Γιώργος Παπαλίτσας - Πέτρος Κανιούρας), ο οποίος «κιτρίνισε» τους Κουβελά (25’), Καραπλιάγκο (61’) των γηπεδούχων και τους Δραγατσίκη (21’), Τόλιο (37’), Φλώρο (49’) των φιλοξενουμένων. Παράλληλα, με τον ίδιο τρόπο παρατήρησε και τον προπονητή του Διαγόρα Μιχάλη Ζιώγα στο 64’.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ (Μιχάλης Ζιώγας): Πρίφτης, Καραμπούζης (70’ λ.τρ. Καλύβας), Σπαθής, Πρασσάς, Λάιος, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Αλεξίου, Αλαμάνης, Παπαγεωργίου (82’ Τανός), Ζιάκας.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Νούσιας, Δραγατσίκης, Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μάρκο, Μπάμης, Φλώρος, Αργύρης (90’+4’ Μουλτσιάς), Καραλούλης (90’+3’ Ντούφας), Μπαλογιάννης (85’ Γκαμπέτας), Τόλιος (88’ Χρυσοστόμου).
* Με αστραπιαίες ενέργειες της διοίκησης του Οικονόμου εκδόθηκε το δελτίο του νεοαποκτηθέντος Βαλάντη Φλώρου, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην αυστριακή FK Kitzbuhel, και έτσι ο 20χρονος μέσος περιλήφθηκε στην αρχική ενδεκάδα.
* Η διοίκηση του Οικονόμου εύχεται στον Φίλιππο Καραμπούζη που τραυματίστηκε ταχεία ανάρρωση και άμεση επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass