Η σκέψη στον Παναιτωλικό για την ΑΕΛ

Πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα, αλλά χρειάζεται να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2019 20:18

Με τη σκέψη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στο Αγρίνιο, προετοιμάζεται η ΑΕΛ.


Οι «βυσσινί» στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και να δείξουν πως τα μέχρι τώρα αποτελέσματα οφείλονται στην αρμονική συνεργασία παικτών και τεχνικής ηγεσίας.
Τα κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και συνεχώς στις δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου τονίζουν πως η φετινή χρονιά θα είναι μια χρονιά μεγάλων επιτυχιών για το ιστορικό σωματείο της Λάρισας και καλούν τους φιλάθλους να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο για να υλοποιηθούν οι στόχοι.
Φυσικά χρειάζεται να συνεχιστεί η προσπάθεια με την πρέπουσα σοβαρότητα, διότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και καλό είναι να παραμείνουν όλοι προσγειωμένοι.
Όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου θα είναι δύσκολα, η ΑΕΛ πρέπει το κάθε ματς να το βλέπει ξεχωριστά και στο το τέλος θα κάνει ταμείο.
Όσον αφορά στον αγώνα που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό, σήμερα δόθηκε στους παίκτες ρεπό και από αύριο η προετοιμασία θα μπει στην τελική ευθεία.
Ο Ασούμπρε ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα, ανεβάζοντας συνεχώς στροφές, ενώ και ο Ζίζιτς με τον Φιλίποβιτς, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και αύριο θα φανεί αν είναι 100% έτοιμοι για να επιστρέψουν, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος υποτροπής των τραυματισμών τους.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Η Super League 1 ανακοίνωσε την αλλαγή ώρας σε παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και αλλαγή έδρας σε άλλο. Συγκεκριμένα, λόγω εργασιών αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου του Ο.Α.Κ.Α., το ματς ΑΕΚ – Βόλος Ν.Π.Σ. θα διεξαχθεί την Κυριακή 20.10.2019 στις 19:30, στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» (Ριζούπολη). Επίσης, ο αγώνας Ατρόμητος- Παναθηναϊκός, θα διεξαχθεί την Κυριακή 20.10.2019 στις 19:30 (αντί για τις 20:00). Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
19.30 Ολυμπιακός - ΟΦΗ
20.00 Παναιτωλικός - ΑΕΛ
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
17.00 Ξάνθη - Άρης
17.15 Πανιώνιος – Αστ. Τρίπολης
18.00 ΠΑΟΚ - Λαμία
19.30 ΑΕΚ- Βόλος
19.30 Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

 

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ έγινε γνωστό πως χθες το πρωί ολοκληρώθηκε η 2η φάση των εργασιών στο AEL FC ARENA και χωρίς χρονοτριβή το συνεργείο των εργολάβων πέρασε στην 3η φάση της ανάπτυξης του νέου αποστραγγιστικού συστήματος. Η ανάδοχος εταιρεία εκτιμά ότι σήμερα θα έχει ολοκληρωθεί η 3η φάση και εν συνεχεία θα ξεκινήσει η 4η φάση με τις νέες χωματουργικές εργασίες και τη μεταφορά άμμου για τη δημιουργία του υποστρώματος, φάση που θα διαρκέσει το αργότερο έως την Πέμπτη 17/10.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass