Χωρίς νικητή το ντέρμπι του Πυργετού

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΣΤΟΜΙΟΥ (1-1)

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2019 22:14

Χωρίς νικητή έληξε το γειτονικό ντέρμπι του γηπέδου "Αστέριος Πετρωτός" ανάμεσα στην Αναγέννηση Πυργετού και τον Θερμαϊκό Στομίου, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου της Β' Κατηγορίας. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, γεγονός που προκάλεσε

ανάμεικτα συναισθήματα στους συντελεστές τους. Το σκορ άνοιξε στο 7' με κεφαλιά ο Ταπατάς των γηπεδούχων, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 55' μετά από εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου, όταν -πιεζόμενος από τον Ντ.Τσερίκου- ο Καμάμι έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου. Τον αγώνα διηύθυνε επιτυχώς ο Αλέξανδρος Πάτσης, με βοηθούς τους Αχιλλέα Κουιμτζή και Νίκο Θεοχαρόπουλο. Με υπόδειξη του τελευταίου, ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε στο 4' ο Ντ.Τσερίκου του Θερμαϊκού. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Δημήτρης Αλεξίου): Παναγιωτόπουλος, Ν.Ρακίπι, Κούμε (77' Δημόπουλος), Καμάμι, Κατσιάβας, Σινάνι, Άγγ.Ρακίπι, Ταπατάς, Γ.Βάρσος (87' Σούπας), Ι.Τσιάρας, Γκανάβας. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΣΤΟΜΙΟΥ (Γιάννης Κωστούλης): Δ.Φωτίου, Χρ.Τριανταφύλλου (67' Α.Τσερίκου), Γραβάνης, Παπαοικονόμου (26' Σελήνης), Δάλλας, Χλωρός, Ρ.Οικονόμου (83' Π.Φωτίου), Γιουρέλης (46' Θεοδώρου), Παπαχρήστος, Ντ.Τσερίκου, Πολύζος. * Η διοίκηση της Αναγέννησης Πυργετού επιθυμεί να ευχαριστήσει τη συντοπίτισσα ιατρό Μελίνα Νταλαπάσχα για τις καρδιολογικές εξετάσεις που διενήργησε σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass