Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή

*Μετά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της μεγάλης τοπικής κατηγορίας *Σημαντική νίκη για τη Λάρισα 2012 *Εξελίξεις στον Αχιλλέα Φαρσάλων και αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία

Αλλαγή σκηνικού σημειώθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ μετά τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Η πρώτη ήττα της μέχρι πρότινος αήττητης και πρωτοπόρου ΑΕ Κιλελέρ από τον Αετό Μακρυχωρίου με 3-0, σε συνάρτηση με τις νίκες του Φαλανιακού με 2-1 επί του Δαμασιακού, του ΠΟΕ με 2-0 επί της Αμπελιάς και τη «λευκή» ισοπαλία στο γειτονικό ντέρμπι του Σμόλικα με τον Τύρναβο, έφεραν στο «ρετιρέ» τρεις συγκάτοικους.


Από κει και πέρα και ειδικότερα στη μάχη της παραμονής, πολύ σημαντικές νίκες πέτυχαν η Δόξα Αργυροπουλίου με 2-0 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων και η Λάρισα 2012 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου. Μάλιστα, η ήττα του Αχιλλέα Φαρσάλων δημιούργησε παρενέργειες καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Άρη Παπαγεωργίου.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Δωτιέας Αγιάς νίκησε με ανατροπή τον Αμπελωνιακό με 3-1, ενώ Μαυροβούνι και Αβέρωφ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.
Συνοπτικά η αγωνιστική δράση της 6ης ημέρας του πρωταθλήματος:

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ
Ο Δαμασιακός ήταν αυτός που προηγήθηκε στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Μεσοχωρίου, όμως ο Φαλανιακός έδειξε σωστά αντανακλαστικά και πήρε τελικά αυτό που ζητούσε κερδίζοντας με 2-1. Οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με τον Ραπτοτάσιο, αλλά ο Φαλανιακός απάντησε στο 23’ με τον Τσιάκο για να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος με το 1-1.
Στην επανάληψη «μίλησε» ο Λεσάι, ο οποίος στο 60’ βρήκε δίχτυα και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Νίτσας, με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Δ. Κοτούμπα.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Σεΐζης, Μπακαΐμης, Ιωαννίδης, Γεωργατζιάς, Πούτας, Καρακάνος (84′ Μουσιάρης Θ.), Μουσιάρης Δ. (87′ Μπουκουβάλας), Τσιάλτας (75′ Δαούλας), Λούτσος, Ραπτοτάσιος, Λέτσιος Στ.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς – Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Μαχαίρας, Σούλι (70′ Κολοβός), Φλώρος, Πανταζής Γ., Λυγούρας Β. (60′ Πανταζής Ηλ.), Αντωνόπουλος (46′ Μπλέντι), Ιωαννίδης, Τσιάκος, Λεσάι (75′ Φουσίκας).

ΔΥΣΚΟΛΟ «ΤΡΙΠΟΝΤΟ»
ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Ο.Ε.
Μετά από ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι, με σκληρές προσωπικές «μάχες σώμα με σώμα» των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν (...ιδίως στο α’ ημίχρονο), ο Π.Ο. Ελασσόνας επικράτησε δύσκολα της «ψυχωμένης» και σκληροτράχηλης ομάδας του Ολυμπιακού Αμπελιάς με 2-0, κερδίζοντας ακόμη ένα «τρίποντο» ουσίας και ανεβαίνοντας έτσι στο «ταβάνι» του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπεδούχοι του Ζήση Ζιάγκα παίζοντας σοβαρά και μεθοδικά, πέτυχαν δύο γκολ και έχασαν και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ. Απέναντί τους, οι φιλοξενούμενοι των Θ. Εμμανουήλ – Ε. Μπρισίμη, που παρουσιάστηκαν μαχητικοί και επικίνδυνοι (...ιδίως στο β’ ημίχρονο), αφήνοντας με την εμφάνισή τους στην Ελασσόνα πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Μελανό σημείο του αγώνα οι σοβαροί τραυματισμοί στο α’ ημίχρονο των Πεπκολάι (Π.Ο.Ε.) και Πλιάγκα (Αμπελιάς), που φυσικό ήταν να ανησυχήσουν τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων, με τους φιλάθλους να εύχονται τη γρήγορη επιστροφή των ποιοτικών παικτών στους αγωνιστικούς χώρους.
Φάσεις – γκολ
10΄: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν το ανάποδο σουτ του Σουγλή από τα αριστερά φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.
13΄: Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν μετά από οργανωμένη επίθεση, από δεξιά ο Ματούλας σουτάρει δυνατά υποχρεώνοντας τον γκολκίπερ Κουκούτση με ψύχραιμη προσπάθεια να μπλοκάρει σταθερά.
19΄: Διπλό χτύπημα... χωρίς επιτυχία για τον ΠΟΕ, όταν αρχικά το σουτ του Ζηρδέλη από τη δεξιά πλευρά αποκρούεται και στη συνέχεια το νέο σουτ του Χάμου από καλή θέση φεύγει ψηλά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Αμπελιάς.
39΄: Επικίνδυνο σουτ του Πράπα από καλή θέση, φεύγει άουτ.
44΄: Πριν την ανάπαυλα, ο «συνήθης ύποπτος» Ματούλας, αφού δέχεται έξυπνη πάσα από τον Λαζαρίδη, με κοντινό σουτ γράφει το 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς. 53΄: Νέα χαμένη διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν το δυνατό σουτ του Ματούλα υποχρεώνει τον Κουκούτση να αποκρούσει σωτήρια και στη συνέχεια της φάσης το νέο σουτ που επιχειρεί ο Λαζαρίδης να αποκρούεται από τους αμυντικούς της Αμπελιάς.
57΄: Μακρινό δυνατό σουτ του Κορδαλή υποχρεώνει τον έμπειρο Γούπο να μπλοκάρει ψύχραιμα χωρίς πρόβλημα.
64΄: Συνεχίζει να πιέζει ο ΠΟΕ και νέα διπλή προσπάθεια για νέο γκολ, με «πρωταγωνιστή» τον τερματοφύλακα της Αμπελιάς Κουκούτση που αποκρούει σωτήρια τα σουτ των Λαζαρίδη και Ματούλα.
69΄: Ο νεοεισελθών Μπαρλαγιάννης, μετά από λάθος – αδράνεια του Κουκούτση σε γύρισμα της μπάλας από αμυντικό, με κεφαλιά γράφει το 2-0 .
88΄: Από καλή θέση, ο Κορδαλής επιχειρεί σουτ που φεύγει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γούπου.
90’+1΄: Σέντρα του Ματούλα βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Παναγιώτου, που από καλή θέση σουτάρει... στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Δημεράς, Πατέτσος, Γκαρέλης.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης, Σουγλής (74΄ Καραγκιόζης), Περτζιόνι, Πετάνι, Χάμος, Πεπκολάϊ (28΄ λ.τ. Λαζαρίδης), Ζηρδέλης (68΄ Μπαρλαγιάννης Ν.), Ματούλας, Καραγκούνης (81΄ Παναγιώτου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Θ. Εμμανουήλ-Ε. Μπρισίμης): Κουκούτσης, Σταθάκος (71΄ Ζάχος), Σελήνης, Περδίκης, Ποτούσογλου (46΄ Καραγιάννης), Αγγέλης, Κορδαλής, Παρασκευούδης (63΄ Δάσιος), Πλιάγκας (36΄ λ.τ. Χουλιαρόπουλος), Πράπας, Γκαραλιάκος.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Ο ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ
«ΜΙΛΗΣΕ» ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ
Τη νίκη της ημέρας πέτυχε ο Αετός Μακρυχωρίου μέσα στο Κιλελέρ επί της ομώνυμης ομάδας, την οποία υποχρέωσε στην πρώτη της φετινή απώλεια και παράλληλα την ανάγκασε να υποχωρήσει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην 4η θέση.
Το παιχνίδι μετά από ένα δυνατό α’ ημίχρονο, κρίθηκε στην επανάληψη με τον Κατσαμάγκα να είναι ο MVP των φιλοξενουμένων. Ο επιθετικός του Αετού άνοιξε το σκορ στο 69’, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κολοβός (η επιθετική γραμμή του Αετού ήταν ιδιαίτερα παραγωγική) έδωσε προβάδισμα ασφαλείας (0-2) στην ομάδα του.
Τη νίκη του Αετού, που μετά από αυτό το αποτέλεσμα ανέβηκε στο «ρετιρέ» όπου συγκατοικεί μαζί με τον Φαλανιακό και τον ΠΟΕ, σφράγισε στο 84’ ο Κατσαμάγκας.
Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, ωστόσο στην τελευταία καλή στιγμή των φιλοξενουμένων, ο Κουμπούρας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κουκούλης, με βοηθούς τους κ. Αναστασίου και Μάνο.
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Ι. Τσαλάγγας): Παναγιωτόπουλος, Ζιόμπουρας Απ., Ντελόπουλος (77′ Κουτσιαρής), Χατζής Γ., Ζιόμπουρας Αθ., Φορτομάρης (87′ Βαλατσός), Κολοβός, Τσέλα, Τζέκα, Χατζής Κ. (65′ Βέης), Παπαχρήστος.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας-Ελ. Τέας): Σταμέλος, Μπέτσιος (55′ Μπενεχούτσος), Φορτομάρης (82′ Λάλλας), Σιάτρας, Κουμπούρας, Κλούρας, Ντιντής (77′ Μάλτζιαρης), Μπόντε (75′ Γουλούλης), Κολοβός, Κατσαμάγκας, Γκαμπέτας.

«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ
ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ
Τον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας μοιράστηκαν στο γήπεδο Φαλάνης, Σμόλικας και Τύρναβος 2005. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν τις αντίπαλες εστίες. Για τους γηπεδούχους ήταν μία απώλεια δύο βαθμών, η οποία τους στέρησε τη δυνατότητα να μπουν συγκάτοικοι στο «ρετιρέ», ενώ από την άλλη πλευρά για τους φιλοξενούμενους, που στον πάγκο τους θα βρίσκονται από δω και στο εξής οι Φ. Πλίτσης και Χρ. Λόλας, είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο παραμένουν αήττητοι. Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουμαρσόπουλος, με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Παπαγεωργίου.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Σκούπρας, Ζαμπέτας (75′ Νασιάκος), Τσιρογιάννης (65′ Κολοβός), Κακαζούκης, Μολάς, Λάλλος, Μπέτσης, Γκατζούλης, Παπαγεωργίου, Ηλιόπουλος (75′ Kαρέντζος).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Φ. Πλίτσης-Χρ. Λόλας): Φαρμάκας, Πατσής, Παπαδόπουλος, Δασκαλόπουλος, Αυλογιάρης, Γανός, Μπάκος Κ. (71′ Βλιώρας), Κατσαρός, Βερύκοκος, Πίρε (14′ λ.τ. Μπάκος Ι.), Μανακούσιος (85′ Ντουνούδης).

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ
Ο Αμπελωνιακός ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο μέσα στη δυνατή έδρα της Αγιάς στην πρεμιέρα του Ν. Κακανούλια στον πάγκο του, καθώς κατάφερε να προηγηθεί στο 36’ με τον Αλεξανδρή και να ελπίζει σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα. Στην επανάληψη ωστόσο το σκηνικό του αγώνα άλλαξε με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές και να φέρνουν τα πάνω κάτω στο τελευταίο 20λεπτο.
Στο 71’ ο Τσατσαλίδης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο Καρβούνης με δύο γκολ στο 75’ και στο 81’ έκανε την ολική ανατροπή και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βασιλός, με βοηθούς τους κ. Τέγος Δ. και Κοσμάνο.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Βαΐτσης): Μπρέλλας, Κόκκινος (13′ λ.τ. Μαγιάκος), Γούτος Ε., Χονδροδήμος, Μπαρούτζας (46′ Κορλός), Ντακούλας, Παπαγιαννούλης, Καρβούνης, Γιώργης, Φουκαλάς (55′ Τσατσαλίδης), Τσιρογιάννης (55′ Μαλάκος).
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Ν. Κακανούλιας): Βραζιτίκος, Ντέιβιντ, Πάνος (86′ Κυρίτσης), Χατζούλης, Δαλακώνης, Μεσημέρης, Αλεξόπουλος, Τέλλιος, Κουρδής, Αλεξανδρής, Γκαλμπογκίνης (60′ Βούκιας).

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 2012
Η Λάρισα 2012 έχει δείξει ότι μπορεί να παλέψει και κυρίως ότι διαθέτει το σθένος να διεκδικήσει αυτό που θέλει στο φετινό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τα προβλήματα της προετοιμασίας.
Αυτό απέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στο ματς κόντρα στη Δόξα Βλαχογιαννίου, της οποίας επικράτησε με 2-0, παίρνοντας πολύτιμη βαθμολογική ανάσα αλλά και ψυχολογική ώθηση.
Το 1-0 πέτυχε μόλις στο 9ο λεπτό ο Δ. Κίτσιος, ενώ στο 52’ ο Δ. Ιορδανίδης με ένα εκπληκτικό βολέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Οι φιλοξενούμενοι που πάλεψαν για να ανατρέψουν το αρνητικό αποτέλεσμα θα μπορούσαν να είχαν ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 61’ όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Ν. Ιορδανίδης με εξαιρετική ενέργεια απέκρουσε την εκτέλεση του Νάτση.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Στάικος, με βοηθούς τους κ. Μπουρονίκο και Πάλλα.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Δ. Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Δόνος, Φλώρος Αντ., Κίτσιος Π., Γκουτζαμπασούλης, Δημόπουλος, Φλώρος Ν., Ελιζόπουλος (70′ Σκέντζας), Τσιτσόπουλος, Κίτσιος Δ. (10′ λ.τ. Φλώρος Παν.), Ιορδανίδης Δ.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Γεωργούλας, Παληγιάννης, Λιάκος (55′ Μητούλας Ν.), Φράντζας, Κολιός, Γκουρομπίνος Μ. (75′ Πέτρου), Κωνσταντινίδης, Κοντοθανάσης, Τσιάρας (55′ Λάκης), Νάτσης, Τασιούλης (65′ Γκουρομπίνος Δ.).

ΚΟΝΤΡΑΣΤ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣ
Χαρούμενοι από τη μία πλευρά οι φιλοξενούμενοι της Δόξας Αργυροπουλίου για την πολύτιμη νίκη (0-2), απογοητευμένοι από την άλλη οι τυπικά γηπεδούχοι του Αχιλλέα Φαρσάλων από μία ήττα που είχε σοβαρές παρενέργειες. Όχι μόνο λόγω της λύσης της συνεργασίας με τον τεχνικό Άρη Παπαγεωργίου, αλλά γιατί η ομάδα έχασε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει φέτος τα χειρότερα.
Κάπως έτσι ήταν το κλίμα μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο Βαμβακούς. Η Δόξα πήρε μία σημαντική νίκη χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Κόκκορας με κεφαλιά στο 24’ και Βογιατζής στο 90’+4’ με πλασέ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το παιχνίδι αποβλήθηκαν οι Κατσανάκης (73’) και Τσιάγκος (83’).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ι. Ντελέζος, με βοηθούς τους κ. Καραγιάννη και Θ. Ντελέζο.
*Από την πλευρά της η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ευχαρίστησε τον Αρίστο Παπαγεωργίου για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε τα καλύτερα τόσο στην καριέρα του όσο και στην προσωπική του ζωή με υγεία και επιτυχίες, ενώ ο Αρίστος Παπαγεωργίου τόνισε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ θερμά τη Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τον άμεσο συνεργάτη μου Αποστόλη Παπαδόπουλο και φυσικά τον κόσμο της ομάδας για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα της παρουσίας μου στον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων. Εύχομαι ο κόσμος να συνεχίσει να μένει δίπλα στην ομάδα και να βοηθήσει τον Αχιλλέα Φαρσάλων να βρει τα πατήματά του και να επανέλθει στις επιτυχίες».
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Αρ. Παπαγεωργίου): Παρθένης Σπ., Μπερσιάνης, Πετράκης, Κατσανάκης, Τσούλης Θ., Κομισόπουλος, Τσούλης Δ. (81′ Καναβός), Παρθένης Λ. (46′ Κουτσογιάννης), Ζιώγας, Γαγάρας, Παπακωνσταντίνου.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ: Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Νικολακούλης, Σακοράφας Βασ., Σακοράφας Βαλ., Καλόγηρος (46’ Χατζής), Τσούτσας (90’+1’ Μάττος), Φουρτούνας, Τσιάγκος, Νταμπαλέτσιος (78’ Λεσάι), Κόκκορας (66’ Βογιατζής).

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ
Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι των νεοφώτιστων στο Μαυροβούνι ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ. Τα πάντα διαμορφώθηκαν στο φινάλε, καθώς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 82’ με τον Χατζηλιάδη, όμως ο Λιλολάρι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+4’) διατήρησε τα προσχήματα για την ομάδα του ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αγγελούλης, με βοηθούς τους κ. Δεδικούση και Νάκα.
ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Ι. Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ. (68′ Νότας), Σάπιος, Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Κολιοφούτης (62′ Παπαμάνος), Μπατζέλας Ν., Σπανός (85′ Προβίδας), Χατζηλιάδης, Βούκουτος (58′ Ακριβόπουλος).
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιαύκας): Παπαδημητρίου, Μπαστούνης, Μητσιός (83′ Λευκόπουλος), Μούτσα, Αλατάς (88′ Τάχος), Παρλάντζας, Λιλολάρι, Σεμιλιέτωφ (62′ Ντέκας), Κουσιάς, Γραμμένος, Μπαρούτας (68′ Χάνι).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Λάρισα 2012- Βλαχογιάννι 2-0
Δαμασιακός-Φαλανιακός 1-2
Κιλελέρ- Μακρυχώρι 0-3
ΠΟ Ελασσόνας- Αμπελιά 2-0
Δωτιέας Αγιάς-Αμπελωνιακός 3-1
Αχιλλέας Φ.- Αργυροπούλι 0-2
Μαυροβούνι- Αβέρωφ 1-1
Σμόλικας -Τύρναβος 2005 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Φαλανιακός 17-5 14
ΠΟ Ελασσόνας 21-5 14
Μακρυχώρι 12-3 14
Κιλελέρ 5-4 13
----------------------------------
Σμόλικας 13-5 12
Δωτιέας Αγιάς 13-2 11
Αργυροπούλι 7-13 9
Τύρναβος 2005 5-6 8
Αβέρωφ 6-8 8
Αμπελιά 13-11 7
----------------------------------
Μαυροβούνι 5-5 6
Λάρισα 2012 4-18 5
Βλαχογιάννι 4-11 5
Αχιλλέας Φ. 4-15 2
----------------------------------
Δαμασιακός 4-11 1
Αμπελωνιακός 5-15 1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (27/10, 15:30)
Βλαχογιάννι - Αργυροπούλι
Μακρυχώρι - Λάρισα 2012
Τύρναβος 2005 - Αχιλλέας Φ.
Αμπελωνιακός - Κιλελέρ
Φαλανιακός - Σμόλικας
Αβέρωφ - Δωτιέας Αγιάς
Αμπελιά - Δαμασιακός
Μαυροβούνι - ΠΟ Ελασσόνας

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass