Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2019 22:15

Σε απολογία γιατί δεν προπλήρωσαν έξοδα διαιτησίας

ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟΛΛΩΝ Λ. ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΕ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League 2 έπειτα από δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία 11 από τις 12 ΠΑΕ του πρωταθλήματος για τις 30 Οκτωβρίου. Αιτία της κλήσης φέρεται να είναι πως οι εν λόγω ΠΑΕ δεν προπλήρωσαν το εξοδολόγιο για τις μελλοντικές διαιτησίες (σ.σ. έξοδα Οκτωβρίου) σε ένα πρωτάθλημα πάντως που είχε διακοπεί επ' αόριστον. Στην κλήση δεν συμπεριλαμβάνεται ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος ήταν η μοναδική ομάδα που πλήρωσε κανονικά την αποζημίωση των διαιτητών. Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία την Τετάρτη 30/10/2019 και ώρα 13.00 τις ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ΠΑΣ Γιάννινα, Δόξα Δράμας, Εργοτέλη, Καραϊσκάκη, Α.Ο. Κασσιόπη, Λεβαδειακό, Παναχαϊκή 2005, Απόλλων Πόντου, Πλατανιά Χανίων και Κισσαμικό, για πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της Ε.Π.Ο.

---------------------------------------------------------------------

Κέρδισε δύο θέσεις η Εθνική Ελλάδος

ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ FIFA

Δύο θέσεις κέρδισε η Εθνική Ομάδα στη βαθμολογία της FIFA έπειτα από τους πρόσφατους αγώνες της εναντίον της Ιταλίας και της Βοσνίας για τα European Qualifiers, καταλαμβάνοντας την 58η θέση παγκοσμίως και την 31η στην Ευρώπη. Η Εθνική, μαζί με τον Λιχτενστάιν, ήταν οι μόνες ομάδες του 8ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2020 που βελτίωσαν τη θέση τους τον Οκτώβριο. Αναλυτικά: Ιταλία: 15η (χωρίς μεταβολή) Βοσνία: 48η (-2 θέσεις) Φινλανδία: 55η (-1) Αρμενία: 99η (-3) Λιχτενστάιν: 181ο (+1) Η πρώτη δεκάδα Βέλγιο, Γαλλία, Βραζιλία, Αγγλία, Ουρουγουάη, Πορτογαλία, Κροατία, Ισπανία, Αργεντινή, Κολομβία.

---------------------------------------------------------------------

Οι παρατηρητές της ΕΠΣΛ

Ορίστηκαν παρατηρητές σε αγώνες της ΕΠΣΛ. Αναλυτικά: Α’ DE-TOX (27/10, 15:30) Βλαχογιάννι –Αργυροπούλι: Φωτίου Μακρυχώρι – Λάρισα 2012: Μαραγγούλης Τύρναβος 2005 – Αχιλλέας Φ.: Γκογκολέτσιος Αμπελωνιακός –Κιλελέρ: Κουρδής Φαλανιακός – Σμόλικας: Δημησιάνος Αβέρωφ – Δωτιέας Αγιάς: Κοτούμπας Αμπελιά – Δαμασιακός: Γκανούρης Μαυροβούνι – ΠΟ Ελασσόνας: Μπαλιάκος A1 ΕΠΣΛ 1ος ΟΜΙΛΟΣ (26/10, 16:30) Δήμητρα Γιάνν. –Συκούριο: Βουλγαρούλης Πανιώνιος– Ακαδημία Τυρν.: Αρβανίτης Βερδικούσια –Αιγάνη: Πάσχος Δ/Ι Κουλούρι –Δένδρα: Αντωνίου Δρυμός – Σ.Σ. Ραψάνης: Πάσχος Δ/Γ Ιπποκράτης – Πελασγιώτιδα: Τρικαλής Βαλανίδα – Φιλοκτήτης: Σιδερόπουλος Μαρμαρίνη –Γόννοι: Κοτούμπας 2ος ΟΜΙΛΟΣ (26/10, 16:30) Υπέρεια –Μελισσοχώρι: Γκανούρης Γλαύκη –Ραχούλα: Μπαλιάκος Αστραπή Ν.Π. – Παναγροτικός: Πατσιούρας Α.Σ. Βορειοηπειρωτών- Προμηθέας: Γκαλίτσιος Ναρθάκι –Βούναινα: Κωστόπουλος ΑΟ Ελευθερών –Γαλήνη: Μαραγγούλης Βαμβακού – Αναγέννηση Φ.: Στεργιούλας Αγ. Ανάργυροι – Λαρισαϊκός: Σπάρτης

---------------------------------------------------------------------

Ο Μ. Βουρνέλης σφυρίζει στο Καραϊσκάκης-Απόλλων Λάρ.

Επανεκκινεί το πρωτάθλημα της Super League 2 με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν σε τέσσερις ημέρες. Η αυλαία θα ανοίξει σήμερα με την αναμέτρηση Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Απόλλωνας Λάρισας αγωνίζεται αύριο στην Άρτα κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης (15:00). Μεθαύριο Κυριακή θα διεξαχθούν τρεις αναμετρήσεις, ενώ η 2η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με το ματς Εργοτέλης – Πλατανιάς. ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Ο Ματθαίος Βουρνέλης (Μακεδονίας) ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Α.Ε. Καραϊσκάκης – Απόλλων Λάρισας για τη 2η αγωνιστική της Super League 2, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Άρτας αύριο Σάββατο (15:00). Βοηθοί του θα είναι οι κ. Νταβέλας και Κουφός (Μακεδονίας) και 4ος ο κ. Μπεκιάρης (Καρδίτσας). ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Εν τω μεταξύ, στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη (29/10, 15:00) ορίστηκαν οι παρακάτω διαιτητές: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Μπαλτάς (Αχαΐας), Κόλλιας (Ηπείρου), 4ος Μπεκιάρης (Καρδίτσας), παρ. Βλάχος (Γρεβενών).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass