Αποφασισμένη να κερδίσει τη μάχη στο ΟΑΚΑ η ΑΕΛ

ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (15:00-NOVASPORTS 1HD)

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2019 20:40

Δύσκολη αποστολή θα έχει σήμερα η ΑΕΛ στην Αθήνα, η οποία αγωνίζεται στις 15:00 στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (Novasports 1HD), για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.


Ένα παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας για τη λαρισινή ομάδα, η οποία επιδιώκει να συνεχίσει το αήττητο που διατηρεί, από την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Αναμένεται πως θα γίνει μια σκληρή μάχη, καθώς οι «Πράσινοι» προέρχονται από εκτός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου με 1-0 και έχουν καλή ψυχολογία, αλλά στις δηλώσεις τους επισημαίνουν πως η φετινή ΑΕΛ είναι ένας δύσκολος και δυνατός αντίπαλος.
Από την πλευρά τους οι «βυσσινί» και ο προπονητής τους Μιχάλης Γρηγορίου γνωρίζουν πολύ καλά πως τέτοια ματς κρίνονται σε λεπτομέρειες και αυτός που είναι καλύτερα προετοιμασμένος, έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για να φτάσει στο ποθητό αποτέλεσμα.
Το ευχάριστο είναι πως όλοι σχεδόν οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, πλην από τους Φιλίποβιτς και Σικάφκα που ακόμη δεν είναι 100% έτοιμοι, μετά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν.
Χθες έγινε προπόνηση στην Ελευσίνα και η αποστολή μετά τον σημερινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα παραμείνει στην πρωτεύουσα, ενόψει και της αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καλαμάτα την ερχόμενη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου.
Όσον αφορά στην ενδεκάδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εάν δεν υπάρξει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, θα είναι πιθανότατα η ίδια με αυτή του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Για το αν γίνουν μία ή δύο αλλαγές, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου. Πιθανό σχήμα λοιπόν με το οποίο θα ξεκινήσει η ΑΕΛ τον αγώνα, είναι: Κάτω από τα δοκάρια ο Κρίστινσον, στην άμυνα οι Μπράλιτς, Μιχαήλ, Μόρας, στη μεσαία γραμμή στα πλάγια Μπέρτος και Στάνκοβιτς, αμυντικά χαφ οι Σεσέροβιτς, Κάτσε και ο Μιλοσάβλιεβιτς πίσω από τους Γουάρντα και Νούνιτς.
Η αποστολή της ΑΕΛ για τον σημερινό αγώνα στο ΟΑΚΑ αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Ρίστιτς, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Κάτσε, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Γκόλια, Στάνκοβιτς, Γουάρντα, Χαλκιαδάκη, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μόρα και Μπέρτο.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Μια θέση, αυτή του δεξιού μπακ, φαίνεται πως απασχολεί τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Γιώργο Δώνη, με τον Αποστολάκη και τον Νούνες να είναι υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα.
Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις, ο Διούδης θα είναι κάτω από την εστία, στο κέντρο της άμυνας οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας, με τον Χατζηθεοδωρίδη στην αριστερή πλευρά.
Στον άξονα θα είναι οι Κουρμπέλης και Δώνης, με τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη στα άκρα και τον Ζαχίντ σε ελεύθερο ρόλο στον άξονα, πίσω από τον Μακέντα.
Για πρώτη φορά από τις 10 Σεπτεμβρίου που αποκτήθηκε ο Φάουστο Τιένθα μετέχει σε αποστολή του Παναθηναϊκού, καθώς ο Γιώργος Δώνης τον συμπεριέλαβε στους 21 που έχει μαζί του για τη σημερινή αναμέτρηση.
Στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Φάουστο, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μολό, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής. Εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι Ινσούα, Γιόχανσον, ο τραυματίας Κότσαρης αλλά και οι Μαυρομμάτης, Βέργος, Θεοχάρης, Ξενόπουλος, Σέχου, Ζαγαρίτης που δεν υπολογίζονται για το ματς με την ΑΕΛ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο 40χρονος, ρέφερι, Τάσος Σιδηρόπουλος, από την Ένωση Δωδεκανήσου, αστυνομικός στο επάγγελμα, κλήθηκε να διαιτητεύσει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.
Συνεργάτες του θα είναι ο Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας) και ο Λάζαρος Δημητριάδης από την Ένωση Μακεδονίας, ενώ 4ος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Ένωση Άρτας. Διαιτητής VAR o Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), AVAR ο Μιχάλης Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Σπυρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.

ΚΕΡΔΙΣAN ΟΦΗ KAI ΠΑΟΚ
Την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 1 πανηγύρισε χθες το απόγευμα ο ΟΦΗ καθώς επικράτησε με
2-0 της Ξάνθης στο «Γεντί Κουλέ» και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα γκολ πέτυχαν ο Φιγκεϊρέντο στο 47’ και ο Σεμέντο στο 90’ +1, ενώ δοκάρι είχε η Ξάνθη στο 90’ +5 με τον Ρενέλα. Στο 22' ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Ναμπί, όμως ο Άμπαντ έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε την μπάλα.
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν (66' λ.τρ. Νάστος), Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Τσιλιανίδης (71' Μάνος), Σεμέντο, Ναμπί, Φιγκεϊρέντο (81' Βαζ).
ΞΑΝΘΗ (Κίκο Ραμίρεθ): Άμπαντ, Φασίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Ντίρεσταμ, Κοβάσεβιτς (56' Μουλέν), Τερκί, Εντουάρντο (56' Μπαριέντος), Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Φοσέ (71' Ρενέλα).
* Mε τους 3 βαθμούς στις αποσκευές του έφυγε από τον Βόλο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 2-0. Τα γκόλ για τους νικητές πέτυχαν οι Λημνιός (29’) και Πέλκας (74’πεν.).
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
15:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΛ
17:00 Ατρόμητος – Πανιώνιος
17:15 Άρης – Παναιτωλικός
19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ
ΑΥΡΙΟ
19:30 Αστέρας Τρίπολης – Λαμία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ 18-9 20
2. Ολυμπιακός 14-3 19
3. ΟΦΗ 17-8 16
4.Ξάνθη 10-10 15
5. ΑΕΚ 12-8 14
6. ΑΕΛ 9-7 9
7. ΝΠΣ Βόλος 9-17 9
8. Ατρόμητος 11-11 8
9. Άρης 10-10 8
10. Παναθηναϊκός 5-10 8
11. Αστέρας Τρίπολης 8-12 6
12. Λαμία 4-11 4
13. Παναιτωλικός 5-12 2
14. Πανιώνιος 5-11 -2
*Εχουν υπολογιστεί οι χθεσινοί αγώνες
**Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με -6 βαθμούς

ΜΕ ΠAO ΚΑΙ Η Κ-19 ΤΗΣ ΑΕΛ
Τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-19 της Super League, αντιμετωπίζει σήμερα στο Α.Κ. «Γ. Καλαφάτης» η αντίστοιχη ομάδα των νέων της ΑΕΛ.
Το παιχνίδι αρχίζει στις 15:00, με διαιτητές τους Θεόδωρο Πουλόπουλο, Εμμανουήλ Σγουράκη (Πειραιά), Νικόλαο Ανδρέου (Αθηνών) και παρατηρητή διαιτησίας την Ευγενία Κασκαντίρη (Δυτικής Αττικής).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass