Πανελλήνια αθλητική διοργάνωση βόλεϊ στην Καρδίτσα

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2019 20:07

Με μέλη της διοίκησης της Ε.Ο.ΠΕ. συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.


Συγκεκριμένα συμμετείχαν από πλευράς Ομοσπονδίας ο πρόεδρος κ. Γιώργος Καραμπέτσος, ο ταμίας κ. Παναγιώτης Καβαλλιεράκης, ο διευθυντής κ. Περικλής Μπακοδήμος, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Χρήστος Βογιατζής και οι προπονητές των αναπτυξιακών τμημάτων των Εθνικών Ομάδων κ. Γεώργιος Μπακοδήμος και Παναγιώτης Λακασάς.
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η συνέχιση της συνεργασίας των δύο φορέων, σε δύο κύριους άξονες: Ο πρώτος είναι η υποστήριξη των δράσεων της Ομοσπονδίας σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, μεγάλων διοργανώσεων, αλλά και σε εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, και ο δεύτερος η φιλοξενία σε υποδομές στην Καρδίτσα για την ανάπτυξη των αθλημάτων της Πετοσφαίρισης.
Ο κ. Νούσιος μετέφερε τη θετική διάθεση του ιδίου και της Περιφέρειας για τη συνέχιση και περαιτέρω ευδοκίμηση της συνεργασίας, και δεσμεύτηκε να μεταφέρει στους συνεργάτες του τη βούληση για την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων που θα προτείνει η Ε.Ο.ΠΕ. στο πλαίσιο της υπάρχουσας συμφωνίας των δύο φορέων.
Τόνισε δε, ότι η παράδοση του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Καρδίτσα, ενός υπερσύγχρονου αθλητικού χώρου με διεθνείς προδιαγραφές, ανοίγει τον δρόμο φιλοξενίας σημαντικών διοργανώσεων στην πόλη, οι οποίες θα προσελκύσουν το πανελλήνιο ενδιαφέρον και θα προσδώσουν άμεσα οφέλη σε όλα επίπεδα. Σε αυτό το πλαίσιο, ο αντιπεριφερειάρχης συζήτησε την ανάληψη ενός FinalFour (λ.χ. Κυπέλλου Ελλάδος) και τη διεξαγωγή αγώνων της Εθνικής ομάδας στην Καρδίτσα, εισπράττοντας τη θετική ανταπόκριση των μελών της Ομοσπονδίας.
Από την πλευρά της η ΕΟΠΕ και προσωπικά ο κ. Καραμπέτσος εξέφρασε τη μεγάλη του ευχαρίστηση και ικανοποίηση για τις εντυπωσιακές παροχές του νέου κλειστού γυμναστηρίου και έκανε ιδιαίτερη μνεία στις σημαντικές διοργανώσεις βόλεϊ που φιλοξένησε με επιτυχία ο νομός Καρδίτσας (FinalFour Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, Νεανίδων, Εφήβων, φιλοξενία προετοιμασίας Εθνικών ομάδων κ.α.), εξαίροντας την προσπάθεια και πρωτοβουλία των τοπικών φορέων προς την ανάδειξη του αθλήματος στην περιοχή.
Ως κοινή διαπίστωση προέκυψε ότι με σχεδιασμό, στρατηγική και συνεργασία, η Καρδίτσα είναι σε θέση να αναλάβει και να βγάλει εις πέρας ακόμη πιο σπουδαίες αθλητικές εκδηλώσεις με τη συνδρομή της Περιφέρειας και της Ομοσπονδίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass