Πέταξε στην κορυφή ο Αετός, βλέπει 4άδα ο Τύρναβος

* Με συναρπαστικό τρόπο εξελίσσεται το πρωτάθλημα της «DE-TOX» - Α’ ΕΠΣΛ * Μεγάλο διπλό για την Αμπελιά *Χαμόγελα αισιοδοξίας σε Λάρισα 2012 και Δαμασιακό

Δημοσίευση: 04 Νοε 2019 21:46

Μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ φιγουράρει πλέον ο Αετός Μακρυχωρίου, ο οποίος επικράτησε της Δόξας Βλαχογιαννίου μετά από ανατροπή με 4-1. Ήταν μία νίκη που συνδυάστηκε με την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» στη φυσική τους έδρα, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης του νέου χλοοτάπητα.


Αν και η Δόξα προηγήθηκε στο 22’ με τον Νάτση, ο Κολοβός ανέλαβε δράση στη συνέχεια και με δύο γκολ (34’, 41’) ανέτρεψε την κατάσταση γράφοντας το 2-1. Ακολούθησαν τα τέρματα των Κατσαμάγκα (57’) και Μάντζαρη (78’) που σφράγισαν τη μεγάλη νίκη του Αετού (4-1).
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας): Σταμέλος, Γκαμπέτας, Σιάτρας, Κουμπούρας, Φορτομάρης, Ντιντής (65’ Μητρούσκας), Κλούρας (75’ Μπόντε), Μάντζιαρης (80’ Σπανός), Κατσαμάγκας (65’ Ιωαννίδης), Κολοβός, Μπενεχούτσος.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Γεωργούλας, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Μ. (65’ Τσιάρας), Κολιός, Φράντζας, Πέτρου (80’ Λάκης Δ.), Κωνσταντινίδης, Γκουρομπίνος Δ. (75’ Λάκης Ν.), Ράχης (55’ λ.τ. Τασούλης), Νάτσης, Αλεξίου.
*Στην Αγιά, Δωτιέας και ΠΟ Ελασσόνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) στο ντέρμπι της αγωνιστικής και έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη της κορυφής. Το παιχνίδι πρόσφερε συγκινήσεις, αλλά το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Ο Καραγκούνης είχε την πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΟΕ στο 5’, ο Δωτιέας απάντησε στο 6’ με τον Καρβούνη το κοντινό διαγώνιο σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ τη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους έχασε στο 25’ ο Σουγλής, ο οποίος από πολύ κοντά με καρφωτή κεφαλιά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Στο 49’ μία καλή με τον Τσατσαλίδη για τους γηπεδούχους, αλλά ο Γούπος πρόλαβε με έξοδο και μπλόκαρε, ενώ στο 52’ ο Ζηρδέλης από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπρέλλα.
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+3’) ο Δωτιέας θα μπορούσε να είχε κλέψει τη νίκη όταν ο Τσιρογιάννης βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, σούταρε στην κλειστή γωνία, αλλά ο Γούπος έδιωξε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε ο Ντελής έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Βαΐτσης): Μπρέλλας, Ντελής, Μάντσε, Κόκκινος, Γούτος Ε., Παπαγιαννούλης (76’ Τσιρογιάννης), Ντακούλας, Γιώργης (60’ Κορλός), Μαλάκος, Καρβούνης (86’ Γιαννουλέας), Τσατσαλίδης.
Π.Ο. Ελασσόνας (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (62’ Μπαρλαγιάννης Ν.), Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι, Αθανασούλης, Χάμος, Καραγκούνης, Ζηρδέλης (83’ Πετάνι), Ματούλας, Λαζαρίδης (73’ Παναγιώτου Α.).
*Επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις για τον Φαλανιακό που πέρασε από το γήπεδο Βαμβακούς κερδίζοντας 1-0 τον βελτιωμένο, όπως έδειξε, Αχιλλέα Φαρσάλων. Αγχωτική νίκη για τους φιλοξενούμενους που άνοιξαν το σκορ στο 10’ με το κοντινό πλασέ του Τσιάκου.
Στο 85’ ο Σούλι κέρδισε πέναλτι από τον Μπερσιάνη (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν υποστηρίζοντας ότι η παράβαση έγινε οριακά εκτός περιοχής), το οποίο εκτέλεσε ο Τσιάκος, αλλά ο Παρθένης απέκρουσε.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης): Παρθένης Σπύρος, Τλούπας, Κομισόπουλος, Κατσανάκης, Τσούλης Θανάσης, Παπακωνσταντίνου, Πετράκης Χρήστος, Μπερσιάνης, Γαγάρας (68’ Καναβός), Αναγνώστης (78’ Ιμεράι), Πετράκης Μάνος.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζά-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Πανταζής Ηλ., Μαχαίρας, Κολοβός Ν., Φλώρος, Σούλι, Λυγούρας Β. (90’ Πανταζής Γ.)., Ιωαννίδης (55’ Λυγούρας Χρ.), Τσιάκος, Λεσάι (71’ Ντανίκας), Αντωνόπουλος (46’ Παππάς).
*Την πόρτα της 4άδας χτυπά ο Τύρναβος, ο οποίος επικράτησε στο Αργυροπούλι της τοπικής Δόξας με 4-0 και αναρριχήθηκε στην 5η θέση έναν μόλις βαθμό κάτω από τη ζώνη των πλέι άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους και έφτασαν δίκαια στη νίκη χάρη στα γκολ των Πατσιωτού (12’, 86’ πέν.), Πρισακάρου (26’) και Χατζή (88’).
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Σπ. Μπέλτσιος): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Νικολακούλης, Καρακίτσιος, Σακοράφας Βαλ. (60’ Νταμπαλέτσιος), Τσιάγκος, Φουρτούνας, Καλόγηρος (71’ Μπαλατσός), Τσούτσας, Μπαντής (80’ Βογιατζής Αν.), Κόκκορας (82’ Βογιατζής Ν.).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Φ. Πλίτσης-Χρ. Λόλας): Φαρμάκας, Πατσής, Παπαδόπουλος, Δασκαλόπουλος, Αυλογιάρης, Γανός (75’ Βλιώρας), Κατσαρός, Μπάκος Ι. (65’ Μπάκος Κ.), Χατζής, Πρισακάρου (46’ Βερύκοκος), Πατσιωτός (90’ Ντονούδης).
*Από έναν βαθμό πήραν Κιλελέρ και ΠΑΟΛ Αβέρωφ που αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Το τέλος της αναμέτρησης σηματοδότησε και μία εξέλιξη για τους γηπεδούχους, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους ο προπονητής Γιάννης Τσαλάγγας.
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Ι. Τσαλάγγας): Καρακυρίτσης, Πατρίκης (81’Παναγιωτόπουλος), Ζιόμπουρας Απ., Ζιόμπουρας Αθ., Χατζής Γ., Γουρνάρης, Μητροδήμος (81’Κουτσιαρής), Βαλατσός (52’Χατζής Κ.), Κολοβός, Τζέκα, Φορτομάρης (90’Βέης).
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιαύκας): Παπαδημητρίου, Μίλερ (86’ Χάνι), Μητσιός, Μπαστούνης, Μούτσα, Λιλολάρι, Μπαρούτας (74’ Στεργίου), Αλατάς, Ταστεμερίδης, Παρλάντζας (86’Ντέκας), Γραμμένος.
*Ψυχρολουσία για τον Σμόλικα, μεγάλη νίκη για την Αμπελιά. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντώνη Γκαραλιάκο οι φιλοξενούμενοι πήραν μία πολύ σημαντική νίκη μέσα στη Φαλάνη επί του Σμόλικα με 2-1, σ’ ένα παιχνίδι όπου τα πάντα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά.
Ο Γκαραλιάκος άνοιξε το σκορ στο 61’ με πέναλτι, στο 85’ ο Μπόντε ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους, ενώ στο 89’ και πάλι ο Γκαραλιάκος διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αμπελιά έμεινε στο 87’ με δέκα πάικτες λόγω αποβολής του Περδίκη.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Καρέντζος, Κολοβός, Τσιρογιάννης (70’ Τανάγιας), Γκατζιούρας, Μολάς, Ζαμπέτας (80’ Χασιώτης), Λάλλος (60’ Μπόντε), Γκατζούλης, Μπέτσης, Κακαζούκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Θ. Εμμανουήλ-Ε. Μπρισίμης): Κουκούτσης, Σταθάκος, Σελήνης, Δάσσιος, Ποτούσογλου, Περδίκης, Κορδαλής, Καλούσης, Πράπας (80’ Καραγιάννης), Γκαραλιάκος (90’ Ηλιούδης), Χουλιαρόπουλος (65’ Παρασκευούδης).
*Με MVP τον ικανότατο Δ. Κίτσιο που βρήκε δίχτυα στο 42’ και στο 52’ η Λάρισα 2012 πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή της νίκη αυτή τη φορά επί του Αμπελωνιακού με 2-0 και βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Δ. Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Φλώρος Αντ., Τσιτσόπουλος, Φλώρος Π., Κουτσαμπασούλης, Κίτσιος Π., Δόνος, Ελιζόπουλος, Κίτσιος Δ., Ιορδανίδης Δ., Κίτσας Αντ. (60’ Φλώρος Ν.).
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Ν. Κακανούλιας): Βραζιτίκος, Γκιόνα, Πάνου, Αλεξόπουλος Αχ., Δαλακώνης, Βούκιας (32’ λ.τ. Κουδέρης), Γκαλμπογκίνης (46’ Κυρίτσης), Χατζούλης, Αλεξόπουλος Σ. (75’ Νταλακούρας), Αλεξανδρής, Κατσής.
*Πρώτη νίκη και μάλιστα μετά από ανατροπή για την ομάδα του Δαμασιακού, που έκαμψε την αντίσταση του Μαυροβουνίου σ’ ένα παιχνίδι που είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο έμπειρος Δημήτρης Καρακάνος που χάρη στα γκολ που πέτυχε στο 55’ και στο 90’+1’ χάρισε την υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Ακριβόπουλο στο 32’.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Α. Παγκαρλιώτας): Μιγδάνης, Γεωργατζιάς, Πούτας, Καρακάνος, Μπακαΐμης, Δούκας, Μουσιάρης Δ., Λούτσος, Λέτσιος (67’ Μουσιάρης Θ.), Ραπτοτάσιος, Τσιάλτας (86’ Δαούλας).
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Ι. Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Σάπιος, Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Κολιοφούτης (53’ Γαρουφαλιάς), Μπατζέλας Ν., Ακριβόπουλος, Χατζηλιάδης, Σπανός (78’ Νότας).
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μακρυχώρι- Βλαχογιάννι 4-1
Σμόλικας – Αμπελιά 1-2
Λάρισα 2012-Αμπελωνιακός 2-0
Δαμασιακός- Μαυροβούνι 2-1
Κιλελέρ- Αβέρωφ 0-0
Αργυροπούλι-Τύρναβος 2005 0-4
Δωτιέας Αγιάς-ΠΟ Ελασσόνας 0-0
Αχιλλέας Φ.-Φαλανιακός 0-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μακρυχώρι 21-4 20
ΠΟ Ελασσόνας 22-5 18
Φαλανιακός 18-5 18
Δωτιέας Αγιάς 15-3 15
----------------------------------
Τύρναβος 2005 11-6 14
Κιλελέρ 5-5 14
Σμόλικας 14-7 13
Αμπελιά 16-13 11
Αργυροπούλι 7-17 10
Αβέρωφ 7-10 9
----------------------------------
Λάρισα 2012 6-23 8
Μαυροβούνι 6-8 6
Βλαχογιάννι 5-15 6
Δαμασιακός 7-13 5
----------------------------------
Αμπελωνιακός 6-17 4
Αχιλλέας Φ. 4-18 2

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
9/11, 15:00
Βλαχογιάννι-Τύρναβος 2005
Αμπελωνιακός-Μακρυχώρι
10/11, 15:00
Φαλανιακός-Αργυροπούλι
Αβέρωφ-Λάρισα 2012
Αμπελιά-Αχιλλέας Φ.
ΠΟ Ελασσόνας-Κιλελέρ
Μαυροβούνι-Σμόλικας
Δαμασιακός-Δωτιέας Αγιάς

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass