Το πριμ θα δοθεί κανονικά…

ΚΟΥΓΙΑΣ: ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2019 22:20

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ περίμεναν τριάντα χρόνια για να δουν την ομάδα στην τρίτη θέση μετά από δέκα αγώνες στη Super League αλλά φευ…

Δεν συνέβη παρά το γεγονός ότι προχθές αγωνιζόταν με μια ομάδα θεωρητικά χαμηλότερης ποιότητας, τη Λαμία, από την οποία όμως οι «βυσσινί», έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι διασύρθηκαν με 3-0. Ακόμα και η ισοπαλία θα είχε φέρει την ομάδα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το μεγαλύτερο ξάφνιασμα ήρθε χθες από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια που μας συνηθίζει σε εξάρσεις και πρόστιμα, αλλά αυτή τη φορά ήταν εντελώς αντίθετος.
Το πριμ που είχε υποσχεθεί στους παίκτες για τους τέσσερις βαθμούς στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Παναιτωλικό και ΠΑΟ θα δοθεί κανονικά και σύντομα. Το ύψος του ανέρχεται στις 30.000 ευρώ και δεν αφορά το παιχνίδι με τη Λαμία.
Από κει και πέρα όμως φαίνεται ότι είναι δυσαρεστημένος τόσο από την προχθεσινή ήττα από τη Λαμία όσο και στην Καλαμάτα από τη φερώνυμη ομάδα για το Κύπελλο Ελλάδας, που κάνει τη ρεβάνς στις αρχές Δεκεμβρίου στο Ael Fc Arena ιδιαίτερα δύσκολη.
Μιλώντας χθες στην «Ε» είπε τα εξής: «Οι ήττες από Λαμία και Καλαμάτα δεν με αφήνουν να κοιμηθώ. Έχω μάθει πλέον να μην ενεργώ εν θερμώ. Δεν μου το επιτρέπει το μέγεθος της ΑΕΛ γιατί άλλο είναι να διοικείς μια ομάδα με 100 οπαδούς και άλλο με χιλιάδες όπως η δικιά μας. Εγώ θα πάρω τις αποφάσεις μου στις 20 Δεκεμβρίου (σ.σ. μετά τη λήξη του πρώτου γύρου)».
Χθες το πρωί η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Μετά από τη μελέτη του βίντεο του χθεσινού αγώνα από τους προπονητές μας η ΑΕΛ θα στείλει στην ΚΕΔ και στον κ. Περέιρα όλες τις φάσεις, που είναι περισσότερες από 7, στις οποίες έπρεπε ο «Κομίνης» Καραντώνης να δείξει τουλάχιστον κίτρινη κάρτα σε μαρκαρίσματα του Αντέντζο στον Ουάρντα…. Η ΑΕΛ όλους τους διαιτητές που δείχνουν αυτή τη διαιτητική συμπεριφορά από σήμερα θα τους χαρακτηρίζει με το επίθετο «Κομίνης»».

 

4.367 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Ικανοποιητική ήταν η προσέλευση θεατών στον προχθεσινό αγώνα ΑΕΛ-Λαμία, αφού δηλώθηκαν 4.367 εισιτήρια. Συνολικά κόπηκαν στα επτά παιχνίδια που έγιναν, 57.587 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 8.226. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων στο παιχνίδι Ξάνθη-Πανιώνιος, που κόπηκαν 1.519 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-Ατρόμητος (22.532 εισιτήρια). Αναλυτικά τα εισιτήρια της 10ης αγωνιστικής:
Βόλος - Παναιτωλικός 3.294 εισιτήρια
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 5.807 εισιτήρια
Άρης - Αστέρας Τρίπολης 9.012 εισιτήρια
Ξάνθη - Πανιώνιος 1.519 εισιτήρια
Ολυμπιακός - Ατρόμητος 22.532 εισιτήρια
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 11.056 εισιτήρια
ΑΕΛ - Λαμία 4.367 εισιτήρια

 

ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΠΑΟΚ
Δύο παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, ο Έργκους Κάτσε, που ήταν η τέταρτη φετινή και έτσι θα απουσιάσει στο παιχνίδι με το ΠΑΟΚ, στο οποίο θα έλειπε και εκείνος και ο Αμρ Ουάρντα, καθώς είναι δανεικοί από τους «ασπρόμαυρους», ενώ ακόμα κίτρινη κάρτα είδε ο Μάρκο Νούνιτς. Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στη Superleague 1 την σεζόν 2019-2020:
Αντνάν Σετσέροβιτς (θα εκτίσει με Βόλο), Έργκους Κάτσε (θα εκτίσει με ΠΑΟΚ) 4, Αλέξης Μιχαήλ 3, Νίκος Καρανίκας, Φατιόν Αντόνι, Μανώλης Μπέρτος, Αμρ Ουάρντα, Σλάβκο Μπράλιτς, Νίκολα Στάνκοβιτς, Μάρκο Νούνιτς 2, Παναγιώτης Μπάλλας, Αμπιόλα Ντάουντα, Βαγγέλης Μόρας, Τζόναθαν Μπούστος, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Έγκμουντουρ Κρίστινσον 1.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass