Μία επιστροφή, δύο απουσίες

ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2019 20:22

Δύσκολη αποστολή θα έχει την ερχόμενη Κυριακή ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος θα αγωνιστεί στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο της Λειβαδιάς, με τον Λεβαδειακό.


Παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 και οι «κυανόλευκοι» μετά την άδικη ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Παναχαϊκή, θα επιδιώξουν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.
Σίγουρα ο καλός Απόλλωνας δεν έχει να φοβηθεί κανέναν στον αγωνιστικό χώρο και θα πάει στη Λιβαδειά να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη, σεβόμενος την ιστορία και το όνομα του αντιπάλου.
Πάντως υπάρχουν δύο σημαντικές απουσίες για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού Άριαν Μπελά ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Χατζής και ο κεντρικός αμυντικός Μάριος Κωστούλας, οι οποίοι αποβλήθηκαν στον αγώνα με την Παναχαϊκή.
Το ευχάριστο για τον προπονητή της λαρισινής ομάδας είναι πως ο Κώστας Σκούπρας που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, πήρε μέρος κανονικά στη χθεσινή πρωινή προπόνηση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψει στην ενδεκάδα.
Σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει μία προπόνηση, αύριο επίσης μία και το Σάββατο η αποστολή που θα συγκροτηθεί θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΝΟΣ
Ο Ιωάννης Πάνου από την ‘Ένωση Ηπείρου ορίστηκε να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Απόλλωνα Λάρισας. Συνεργάτες του θα είναι οι Αλέξανδρος Καραθανάσης, Αντώνιος Καλλής από την Ένωση Ανατολικής Αττικής, 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Ανδρέας Τριανταφύλλης (Αχαΐας).
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης ημέρας, ορίστηκαν οι παρακάτω διαιτητές:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (15/11)
17:30 Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή ΕΡΤ Sports: Σάββας Σιδηρόπουλος (Έβρου), Αθανάσιος Παπαδάκης (Ημαθίας), Παναγιώτης Τερζόπουλος (Έβρου), 4ος Νικόλαος Μαρόπουλος (Μακεδονίας), παρ. Ιωάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας).
ΚΥΡΙΑΚΗ (17/11)
14:45 Πλατανιάς – Απόλλων Σμύρνης ΕΡΤ Sports: Παναγιώτης Καδδάς (Αχαΐας), Δημήτριος Βεργέτης (Αρκαδίας), Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιά), 4ος Ανδρέας Βλάχος (Ανατολικής Αττικής), παρ.Ανδρέας Ντούλης (Κορινθίας).
15:00 Εργοτέλης – Καραϊσκάκης: Σπυρίδων Κολυτάς (Άρτας), Παναγιώτης Χρηστάκος (Λασιθίου), Δημήτριος Παγουρτζής (Πειραιά), 4ος Φώτιος Νταούλας (Δυτικής Αττικής), παρ. Σοφιάνος Μαράνος (Αθηνών).
15:00 Κέρκυρα – Χανιά: Χαράλαμπος Αθανασίου (Άρτας), Ελευθέριος Βογιατζής (Καρδίτσας), Αχιλλέας Αναστασιάδης (Σερρών), 4ος Λάμπρος Μπεκιάρης (Καρδίτσας), παρ.Δημήτριος Ιτσκος (Πέλλας).
ΔΕΥΤΕΡΑ (18/11)
17:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Πόντου ΕΡΤ Sports: Κωνσταντίνος Πουλικίδης, Παναγιώτης Κουβαλάκης (Δράμας), Ισίδωρος Αρμακόλας (Κυκλάδων), 4ος Αθανάσιος Δραγούμης (Κιλκίς), παρ.Ευάγγελος Σηπάκης (Πέλλας).

 

 

120.400 στον Απόλλωνα Λάρισας

O πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος ενημέρωσε χθες τις ΠΑΕ ότι άμεσα βλέπουν το… χρώμα τους χρήματος από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ! Τα χρήματα θα εκταμιευθούν σύντομα(ίσως και αύριο) και πιο αναλυτικά το καθαρό ποσό που λαμβάνουν οι «εννέα» (δηλαδή οι Α.Ε. Καραϊσκάκης, Απόλλων Πόντου, Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Πλατανιάς, Χανιά), που ήταν και πέρσι στη δεύτερη κατηγορία είναι 120.400 ευρώ, ενώ οι προερχόμενοι από την κορυφαία κατηγορία, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός, εισπράττουν από 212.625 ευρώ έκαστος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass